Kαταιγίδες μέχρι και την Παρασκευή – Δείτε σε χάρτες του meteo πού θα βρέχει σήμερα

0
185

Καιρός: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες και σήμερα – Ποιες περιοχές συνεχίζει να επηρεάζει η κακοκαιρία – Δοκιμάζεται για τέταρτη ημέρα  η Κρήτη

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα προβλέπεται μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Τοπικά έντονες βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες, εξακολουθούν να εκδηλώνονται για τέταρτη ημέρα στα νότια νησιωτικά τμήματα της χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα έως τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 22/10 να εντοπίζονται στις Κυκλάδες και στο νομό Χανίων της Κρήτης.

Στην επεξεργασμένη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί διακρίνονται οι νεφώσεις στο Αιγαίο και παρουσιάζονται τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, έως τις 09:15 το πρωί.

kairos_meteo_pempti

Για το υπόλοιπο της ημέρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη, όπου θα επιμείνουν έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το πρωί της Παρασκευής 23/10.

kairos_meteo_vroxi_kriti_kiklades

Ειδήσεις σήμερα: 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ