Ν. Κανταρζής: Να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο η επέκταση του ΚΥΤ της Κω από 1300 σε 3.290 θέσεις φιλοξενίας

9
961

              Προς : Γραφείο Προέδρου ΠΝΑΙ

Κοιν : κκ Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς συμβούλους ΠΝΑΙ

 

ΘΕΜΑ: Επέκταση του ΚΥΤ της Κω από 1300 σε 3.290 θέσεις φιλοξενίας.

 

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η απόφαση του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής το οποίο, αντί να ακολουθήσει τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για αποσυμφόρηση των νησιών , προχωρά στην απαράδεκτη και αχρείαστη  επέκταση του KYT  της Κω από 1300 σε 3290 θέσεις , ξοδεύοντας σε αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης ποσό που ξεπερνά τα 45 εκατομμύρια και δημιουργώντας δομή με χαρακτηριστικά φυλακής και όχι προσωρινής φιλοξενίας.

Με επιστολή του ο Δήμαρχος της Κω επαναφέρει την κατηγορηματική αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου , εκφράζοντας έτσι την αγωνία του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Κυρία Πρόεδρε

Γνωρίζοντας την ευαισθησία και τη δική σας , αλλά και του συνόλου των Περιφερειακών Συμβούλων ,  στο ιδιαίτερα σοβαρό για την περιοχή μας θέμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού , σας παρακαλώ να το εντάξετε ως θέμα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο , αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας και δίνει μάχες για τα δίκαια αιτήματά τους.

 

 

                                                    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

                                                                                        Ευχαριστώ για τη κατανόηση

                                                                                                  Νίκος Κανταρζής

                                                                                    Περιφερειακός Σύμβουλος  ΠΝΑΙ

                                                                                    ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ασε ρε φιλε ..με τους Μ(ψ)υριζαιους που εχετε μεσα??
  Γι αυτο πηγατε ακλαυτοι…ακομα ψαχνεται το γιατι???

 2. Να κι ο Κανταρζης .Βρε τώρα σας ήρθε ολονων σας? Όταν ακόμα το hot spot ήταν στα χαρτιά και τις συζητήσεις κανείς σας δεν έκαμε τίποτα!! Όλοι λέγανε για το hot spot στην Κω και εσείς ήσασταν μελισουλες!!! Τώρα σας έκοψε ? Εεεε? Τώρα??? Μετά από τόσα χρόνια ??? Έχετε αντανακλαστικά δεινοσαυρου!! Ξέρετε κι εσείς ότι το hot Spot το θέλετε για πολλούς λόγους : Μειωμένο ΦΠΑ, θέσεις εργασίας ( βλέπε 100 βολεμενους ντόπιους συνοριοφύλακες), το bird δουλεύει κάργα, η Κως έχει ενοικιασμενα διαμερίσματα και τον χειμώνα σε εργαζόμενους και αστυνομικούς, όλοι αυτοί τρώνε και αφήνουν χρήμα στην Κω…οπότε σταματήστε το κλάμα γιατί θα κλάψετε περισσότερο εαν κλείσει!

  • Εσύ ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ, που σου τον σερβίρουν τώρα κάθισε και φάε τον.Όταν θα σου φέρουν και τους τζιχαντιστές στο νησί θα σου πω ποιοι θα κλάψουν πρώτοι.

 3. Οι άλλοι Περιφερειακοί,Αντιπεριφερειάρχης Κρητικος,Έπαρχος,Μαραγκός,Χαλκιδιος τι λένε;;; ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ;; Παπαπα

 4. Να κι ο Κανταρζης .Βρε τώρα σας ήρθε ολονων σας? Όταν ακόμα το hot spot ήταν στα χαρτιά και τις συζητήσεις κανείς σας δεν έκαμε τίποτα!! Όλοι λέγανε για το hot spot στην Κω και εσείς ήσασταν μελισουλες!!! Τώρα σας έκοψε ? Εεεε? Τώρα??? Μετά από τόσα χρόνια ??? Έχετε αντανακλαστικά δεινοσαυρου!! Ξέρετε κι εσείς ότι το hot Spot το θέλετε για πολλούς λόγους : Μειωμένο ΦΠΑ, θέσεις εργασίας ( βλέπε 100 βολεμενους ντόπιους συνοριοφύλακες), το Πυλί δουλεύει κάργα, η Κως έχει ενοικιασμενα διαμερίσματα και τον χειμώνα σε εργαζόμενους και αστυνομικούς, όλοι αυτοί τρώνε και αφήνουν χρήμα στην Κω…οπότε σταματήστε το κλάμα γιατί θα κλάψετε περισσότερο εαν κλείσει!

 5. Ο κανταρζης ειναι ενας απο τουςπεριφερειακους συμβουλους που ασχολειται με τα θεματα της περιφερειας. Ειναι αληθεια οτι οι υπολοιποι ειναι σχεδον αφαντοι.

 6. Ο υπογραφών ως μπακλαβάς φαίνεται ότι για τις σαχλαμάρες του φταίει το σάκχαρο στον εγκέφαλο!

 7. Νικόλα άδικος κόπος, όλοι για την καρέκλα είναι,ιδιαίτερα αυτός ο ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ,πολύ μπάζο ρε φίλε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ