Γ’ Αντιπρόεδρος στην ΠΟΞ η Ντίνα Σβύνου

6
689

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, όπως προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 15ης Οκτωβρίου 2020, συνεδρίασε σήμερα και συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Τάσιος Γρηγόριος

Α΄Αντιπρόεδρος: Γιαννούλης Εμμανουήλ

Β΄Αντιπρόεδρος: Βασιλικός Ευγένιος

Γ΄Αντιπρόεδρος: Σβύνου Κωνσταντίνα

Γενικός Γραμματέας: Τσακαλάκης Μανώλης

Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Χατζής Ιωάννης

Ταμίας: Τιμοθεάτος Γεράσιμος

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Καλλίας Άγγελος

Έφορος Διεθνών Σχέσεων: Μαϊστράλη Αντιγόνη

Μέλη: Κατσαράς Ευάγγελος, Μανδρίνος Ανδρέας, Τσιτλακίδης Ηρακλής

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο διοικητικό σχήμα συμμετέχουν δύο ξενοδόχοι από τα Δωδεκάνησα. Η Κωνσταντίνα Σβύνου ως Γ’ Αντιπρόεδρος και ο Γιάννης Χατζής ως αναπληρωματικός Γενικός Γραμματέας.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε τα εξής:

«Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου και η δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Προεδρία της ΠΟΞ, με αναβαπτισμένη την εντολή από τη Γενική Συνέλευση και το νέο Δ.Σ , σημαίνουν ένα πράγμα για μένα. Το καθήκον να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, εκπροσωπώντας με

συνέπεια και αποφασιστικότητα τον κλάδο, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ελληνικό τουρισμό.

Οι ξενοδόχοι έχουμε μπροστά μας το δύσκολο στοίχημα της επιβίωσης της γρήγορης ανάκαμψης. Προσδοκούμε πως η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στις προτάσεις μας για τη στήριξη του ελληνικού ξενοδοχείου που το αξίζει και το δικαιούται γιατί πάντα έβαζε πλάτη στις δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Το μήνυμά μας σε κάθε περίπτωση είναι σαφές και καθαρό. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ξενοδοχείου. Δεν το χρωστάμε μόνον στους εαυτούς μας. Το οφείλουμε στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πατρίδα. Ελληνικός τουρισμός δεν υπάρχει χωρίς ελληνικά ξενοδοχεία και ελληνική οικονομία δεν υπάρχει χωρίς ελληνικό τουρισμό».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα την προτιμουσα στ΄αντιπροεδρο…
    καποια στιγμη επιβαλλεται να αλλαξει….βαθμιδα..
    τοσο εργο να παει χαμενο??

  2. ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ………
    ΤΡΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΝΗΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ….
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.