ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Στην Κω ο ΓΓ και μέλη του ΠΙΣ για την σημερινή τελετή απόδοσης του Όρκου του Ιπποκράτη από Αριστούχους Ιατρικών σχολών

0
683

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια πολύ σημαντική συνάντηση με τον ΓΓ του Πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου κ. Γεώργιο Ελευθερίου Δντή Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Μετροπόλιταν και το μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο, Δντή της Χειρουργικής κλινικής Ρόδου, είχε ο Έπαρχος Κω και Ιατρός κ. Ιωάννης Καμπανής.

Παρούσα στην συνάντηση ήταν και η Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κω κ. Μαρία Φρατζάκη.

Τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν τα προβλήματα υγείας του νησιού με τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι.

Τα μέλη του ΠΙΣ, όπως και Πανεπιστημιακοί ιατροί βρίσκονται στην Κω αυτό το διήμερο για την καθιερωμένη τελετή απόδοσης του Όρκου του Ιπποκράτη που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το ΔΙΙΚω.

Η Τελετή αποδόσης του Όρκου του Ιπποκράτους,
από τους Πρωτεύσαντες Αριστούχους των επτά
Ιατρικών Σχολών της χώρας και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου,
Παρουσία των Προέδρων των Ιατρικών Σχολών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία (μόνο κατόπιν πρόσκλησης λόγω covid 19)  και διαδικτυακά το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στις 13:00,στο Ιπποκράτειο Μέλαθρο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.