ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: Δωρεά τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου από Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

0
50

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ

ΔΩΡΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (Ι.Σ.Ν)

Ο Δήμος Νισύρου παρέλαβε και διένειμε βασικά επισιτιστικά αγαθά στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της χωρικής του αρμοδιότητας,

δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν).

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.) έχει εγκρίνει τη δωρεά στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου COVID-19, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε βασικά επισιτιστικά αγαθά μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων των δήμων της Ελλάδας, υπό τον συντονισμό της Κ.Ε.Δ.Ε.

Η υγειονομική κρίση του COVID-19 έχει επηρεάσει σημαντικά κάθε πτυχή της οικονομικής ζωής. Πέρα από το οικονομικό πεδίο ωστόσο, η φύση της κρίσης έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνική συνοχή, καθώς τα μέτρα αποστασιοποίησης απορρυθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών. Για το σκοπό αυτό το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανέλαβε την πρωτοβουλία χρηματοδότησης, και ειδικότερα την έγκριση δωρεάς θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αμβλύνει τις επιπτώσεις της κρίσης αυτής.

Ο Δήμος Νισύρου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ευχαριστώντας τους θερμά για την γενναιόδωρη προσφορά τους και τους ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο τους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.