Όταν ο Υπουργός Μάκης Βορίδης συνάντησε στην Κάλυμνο τον Γυμναστή του Γιάννη Κουτούζη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1233

Στην Κάλυμνο βρίσκεται σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης και  κατά την επίσκεψη του στο Επαρχείο είχε μία αναπάντεχη και ευχάριστη συνάντηση.

Συναντήθηκε με το Γυμναστή των μαθητικών του χρόνων τον Καλύμνιο Γιάννη Κουτούζη τον γνωστό δυναμίτη.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Από την επίσκεψη του Υπουργού Μ.Βορίδη στην Κάλυμνο και τις συναντήσεις που είχε (video)

Την Κάλυμνο επισκέπτεται σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός αφίχθηκε στην Κάλυμνο με την πρωινή αεροπορική πτήση.

Τον Υπουργό συνοδεύουν οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Γιάννης Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος.

Στις 9.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελή παρουσία του Δήμαρχου Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη, του αντιπεριφερειάρχη  πρωτογενους τομέα Φιλήμονα Τζανετίδη και  των βουλευτών Βασίλη Υψηλάντη και Γιάννη Παππά.

Ακολούθησε σύσκεψη με τους Μελισσοκομικούς Συνεταιρισμούς Καλύμνου, .με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, με τον σύλλογο της Παράκτιας Αλιείας στο Επαρχείο στην Πόθια Καλύμνου.

Στη συνέχεια επίσκεψη στο Δημαρχείο και το μεσημέρι είχε συνάντηση στον Εμπορειό με τον Αλιευτικό σύλλογο μεγάλων πελαγικών ψαριών.

Δείτε  δηλώσεις και ρεπορτάζ  που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Από την άφιξη στην Κάλυμνο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη (video)

Στην Κάλυμνο έφτασε σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης με την πρωινή αεροπορική πτήση.

Τον Υπουργό συνοδεύουν οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Γιάννης Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος.

Αμέσως μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο κατευθύνθηκε στο λιμάνι της Καλύμνου και στο κυλικείο για τον πρωινό καφέ όπου τον ανέμεναν αλιείς των μεγάλων πελαγικών ψαριών απ’όπου είναι και οι φωτογραφίες

Για το πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού μίλησε στο kalymnos-news.gr ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

28-9-2020 Ο έπαρχος Μ.Μουσελλής για την άφιξη του Υπουργού Μ.Βορίδη στην Κάλυμνο

Στην κάμερα του kalymnso-news.gr μίλησε επίσης ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων πελαγικών ψαριών Καλύμνου Γιώργος Κατσοτούρχης που είχε και την πρωτοβουλία πρόσκλησης του Υπουργού. Όπως χαρακτηριστικά είπε προσκαλέσουμε τον Υπουργό τσην Κάλυμνο για να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έκανε για τους αλιείς.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Μπέττυς Μαϊλλη και του Μάμα Χαραμαντά.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΔΤ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Επίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στην Κάλυμνο και συμμετοχή του σε σύσκεψη για τον πρωτογενή τομέα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου  Βασίλης Α. Υψηλάντης, επισκέφθηκε σήμερα την Κάλυμνο και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα που συνεκλήθη από τον Έπαρχο Καλύμνου-Λέρου-Αστυπάλαιας κ. Μάνο Μουσελή και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζανεττίδη παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη και του Γενικού Γραμματέα του ιδίου υπουργείου κ. Γεωργίου Στρατάκου.

Τις θέσεις τους ανέπτυξαν οι εκπρόσωποι των αλιευτικών συλλόγων της Καλύμνου, των κτηνοτρόφων και αγροτών, των επιχειρήσεων ολοθουρίων, των μελισσοκόμων καθώς επίσης η εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος του  Τ.Τ.Ε κ. Ευαγγελία Μπιλλήρη και ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » κ. Ιωάννης Μαστροκούκος .

Στη συνέχεια ο υπουργός και οι παρόντες βουλευτές  έγιναν δεκτοί από τον  Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη ο οποίος προηγουμένως είχε τοποθετηθεί και στη σύσκεψη των φορέων στο επαρχείο.

Ο κ. Υψηλάντης με το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις θέσεις που πήρε ο υπουργός πάνω στα προβλήματα της περιοχής, δήλωσε ότι θα συνεχίσει και ο ίδιος να επιδιώκει μέχρι τέλους την ικανοποίησή τους  εκφράζοντας συνάμα  την αισιοδοξία του.

Με την ευκαιρία ο βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε στο νησί και με τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ Καλύμνου Γιώργο Σκάρο και Παντελή Γκινή.

Στην Κάλυμνο συνόδευσε, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ.Βορίδη , ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

 

Το νησί της Καλύμνου επισκέφτηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, συνοδεία του βουλευτή Ιωάννη Παππά όπου είχε σύσκεψη στο Επαρχείο Καλύμνου με τις αρχές, τους φορείς και συλλόγους.

Στη σύσκεψη παρουσία του Έπαρχου  Καλύμνου-Λέρου-Αστυπάλαιας κ. Μάνο Μουσελή και του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζανεττίδη συμμετείχαν επιπλέον  ο Δήμαρχος κ. Διακομιχάλης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μαστροκούκος οι σύλλογοι Παράκτιας Αλιείας, Αλιείας Μεγάλων Πελαγίσιων Ψαριών, Μελισσοκόμων, Εκπρόσωποι των αγροτών και κτηνοτρόφων καθώς επίσης η εκπρόσωπος του Τ.Τ.Ε κ. Ευαγγελία Μπιλλήρη .

Έπειτα μετέβησαν στο Δημαρχείο Καλύμνου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Διακομιχάλη. Ενώ  συναντήθηκαν και με τους νέους της ΟΝΝΕΔ Καλύμνου Γ. Σκάρο και Π. Γκινή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κάλυμνο, συνομίλησαν με κατοίκους για τα προβλήματα του νησιού και οι νησιώτες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις ενέργειες του υπουργείου και της κυβέρνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ