Π. Αποστόλου: Στην Κω παράνομοι μετανάστες από Σενεγάλη, Μάλι και Νιγηρία μέλη της SADAT

0
1661

 

 

Το τουρκικό παρακράτος προστατεύεται από την Γερμανία;

 

 

Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστη πηγή μας και η οποία έχει επαληθευτεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ενημερωθήκαμε πως το χρονικό διάστημα από 10 Ιουλίου 2020 έως 10 Σεπτεμβρίου 2020, εισήλθαν στα νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος– ειδικότερα στην νήσο Κω – νέγροι παράνομοι μετανάστες από τη Σενεγάλη, το Μάλι και την Νιγηρία, όπου “ανθεί” δραστηριοποιούμενη η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT. Η οποία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και είναι ο “σκιώδης στρατός” του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν και η οποία ιδρύθηκε από έναν πρώην Ταξίαρχο (Adnan Tanriverdi) στα πρότυπα του αντίστοιχου μισθοφορικού ρωσικού στρατού Wagner, που δραστηριοποιείται στη Λιβύη, στο πλευρό του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ. 

Σύμφωνα, πάντα με την υψηλού κύρους πηγή μας, αυτοί οι νέγροι παράνομοι μετανάστες, μαζί με Σομαλούς, Κογκολέζους και Ερυθραίους που ήδη βρίσκονται σε νησιά μας, αποτελούν μέλη της SADAT.

Και μας καταγγέλλεται, πως απολαμβάνουν της άτυπης ασυλίας διαφόρων ΜΚΟ που προστατεύονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας αποκαλύπτει ότι η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT, έχει πρωτοστατήσει στην Γερμανία κατά του Κουρδικού απελευθερωτικού αγώνα της αποτίναξης του τουρκικού ζυγού, με την αμέριστη υποστήριξη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ). Όταν ΜΙΤ και SADAT είναι οι δυο όψεις του ίδιου τουρκικού νομίσματος! Με την μόνη διαφορά, πως η ΜΙΤ είναι φανερή μυστική υπηρεσία, ενώ η SADAT είναι παρακρατική.

Ωστόσο, εδώ το ζητούμενο είναι, αν το επίσημο Γερμανικό κράτος συμμετέχει ή όχι στην έκνομη δράση των ΜΙΤ και SADAT εντός της γερμανικής επικράτειας. Αν δηλαδή, παρέχει ή όχι η Γερμανία υποστήριξη στην Τουρκία ώστε να καταπνιγεί η κουρδική αντίδραση των περίπου δυο εκατομμυρίων Κούρδων που κατοικούν στο γερμανικό έδαφος!

Εάν ναι, τότε ισχυροποιείται η άποψη όσων λέγουν ότι πίσω από την επιθετική, αλλά ταυτόχρονα παράφρονα Τουρκία και των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο Πέλαγος και την ΝΑ Μεσόγειο βρίσκεται η Γερμανία!

Η Γερμανία, η οποία από τα ευρωπαϊκά ταμεία χρηματοδοτεί την Τουρκία για να μας στέλνει λεφούσια παράνομους μετανάστες στα νησιά μας, κατά παράβαση της Συμφωνίας που συνήψε για το “μεταναστευτικό” με την Ασιατική γείτονα χώρα!

Η Γερμανία, η οποία πιέζει κράτη – μέλη της ΕΕ να μην ενεργοποιήσουν τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ναρκοθετώντας τη συνοχή της ΕΕ, όταν δυο κράτη – μέλη της ΕΕ (Ελλάς – Κύπρος) απειλούνται ευθέως με πόλεμο!

Η Γερμανία, η οποία εσχάτως προωθεί την κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου, αποστρατικοποίηση των νησιών μας!

Γνωρίζει, ή θα φροντίσει να διασταυρώσει η ελληνική κυβέρνηση τις παραπάνω καταγγελίες της πηγής μας;

Θα συνεχίσει η ελληνική κυβέρνηση να θεωρεί αξιόπιστη σύμμαχο και εταίρο την Γερμανία και ειδικότερα την Καγκελάριό της Άγκελα Μέρκελ;

Θα συνεχίζει να κάνει, πως δεν αντιλαμβάνεται το γερμανικό παιχνίδι Κατοχής στην Ελλάδα και να αποζημιώνει την γερμανική Fraport, που ελέγχει 14 αεροδρόμια στην Ελλάδα, για την τάχατες ζημιά που υπέστη στον τουρισμό ένεκα του κορωνοϊού;

Ως πότε η “γερμανική μπότα” θα πατάει το σβέρκο της Πατρίδας και του ελληνικού λαού;;

 

Να πάρει θέση η Ελλάς υπέρ της Αρμενίας…

 

Μετά την φωτιά που έχουν ανάψει οι Τούρκοι σε Συρία, Λιβύη, Αιγαίο και Ν.Α. Μεσόγειο, δυναμιτίζουν και την διαμάχη Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν κλιμακώνοντας την εκεί έκρυθμη κατάσταση.

Από τη στιγμή που ο Τούρκος Σουλτάνος – διεθνής ταραχοποιός – δεσμεύθηκε να βοηθήσει το Αζερμπαϊτζάν με όλα τα μέσα, γράφοντας συγκεκριμένα στο twitter:

«Ο τουρκικός λαός θα στηρίξει τους Αζέρους αδελφούς μας με όλα μας τα μέσα, όπως πάντα»!

Χαιρετίζοντας ο Ρ. Τ. Ερντογάν τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, “για τη «συνετή και αποφασιστική στάση του” σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε μαζί του!

Ως γνωστόν το Αζερμπαϊτζάν – χώρα στην περιοχή του Καυκάσου – είναι ένα από τα έξι ανεξάρτητα Τουρκικά μουσουλμανικά κράτη, ενεργό μέρος του Τουρκικού Συμβουλίου και μέλος της κοινότητας TÜRKSOY.

Που στην περίπτωση πολεμικής σύρραξης προ ημερών μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδος τάχθηκε ευθέως στην υποστήριξη της Τουρκίας!

Από την άλλη μεριά η Αρμενία βρίσκεται στο σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ανατολική Ευρώπη και τη Δυτική Ασία, ήταν δε, το πρώτο κράτος που υιοθέτησε το Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία στις αρχές του 4ου αιώνα!

Αρμένιοι φοιτούν ως μαθητές στη Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων – όπως και Λίβυοι – και είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι, καθώς η αγάπη τους για την Ελλάδα δεν σβήνει ακόμα και όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους. Από την ΣΣΕ έχουν αποφοιτήσει 106 Αρμένιοι Αξιωματικοί την περίοδο 1970-2019.

Στο ζήτημα λοιπόν των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ, η Τουρκία πήρε θέση υπέρ του Αζερμπαϊτζάν!

Αντίθετα η Ελλάδα κράτησε στάση ουδετερότητας (;;;)! Πώς μπορεί να εκληφθεί μια τέτοια “υποταγή”! Ως δουλική; Ως ανεύθυνη; Ως φοβική;

Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι προσωπικά, αφού στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε ο ΥΠΕΞ μας Νίκος Δένδιας με τον ομόλογό του της Αρμενίας Zohrab Mnatsakanya, ο Έλληνας ΥΠΕΞ, αφού επιβεβαίωσε στον ομόλογό του Αρμένιο ΥΠΕΞ  τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δυο χωρών, εν τούτοις του διατύπωσε, όχι την στήριξη της Ελλάδος, αλλά ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για την αποκλιμάκωση της κρίσεως μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν!

Να γιατί πιστεύω, πως αν δεν υπήρχε η δυναμική παρέμβαση της Γαλλίας και του Προέδρου της  Εμανουέλ Μακρόν υπέρ της Ελλάδος στην κρίση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος ισλαμοφασίστας σατράπης Ρ. Τ. Ερντογάν, ήδη θα είχε επιτεθεί στην Ελλάδα! Που ήταν στρατιωτικά αδύνατη, λόγω των Μνημονιακών χρόνων, που όλες οι κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας άφησαν κυριολεκτικά ξεβράκωτο τον στρατό μας!

Κλείνοντας να υπενθυμίσω στην ελληνική κυβέρνηση, πως οι μεγάλες φιλίες, οι μεγάλες συμμαχίες σφυρηλατούν αι σε δύσκολους καιρούς! Και στην υπερήφανη Ελλάδα δεν ταιριάζει η πολιτική των “ίσων αποστάσεων”! Αυτό άλλωστε είναι προτέρημα του ΝΑΤΟ! Ή κάνω λάθος και δεν το έχω καταλάβει σωστά;;

 

Δεν είναι η Γερμανία φίλη χώρα της Ελλάδας…

 

Αληθεύει η πληροφορία, ότι η Γερμανία δεν μας δίδει τις προηγμένες τορπίλες για τα υποβρύχια TYP 214, ενώ τις ίδιες τορπίλες τις δίνουν στην Τουρκία;

Αληθεύει πώς δεν μας δίνουν προηγμένης τεχνολογίας πυρομαχικά των 120 mm για τα άρματα μάχης Leopard, ενώ αυτά τα πυρομαχικά τα δίνουν στους Τούρκους;

Αληθεύει η πληροφορία, ότι η Γερμανία δεν μας αποδεσμεύει το σύστημα αυτοκινούμενου ερπυστριοφόρου διασποράς ναρκών Scorpion, ενώ έγινε παράδοση στην Τουρκία;

Όταν, το λέγω για μια φορά ακόμη, η Ελλάς χαρίζει χρήματα στην Fraport που εν μέσω Μνημονίων, της παραχωρήθηκαν 14 αεροδρόμιά μας;

Αν αληθεύουν τα παραπάνω που μας εμπιστεύτηκε στρατιωτική πηγή μας (κρατώντας τις επιφυλάξεις μας γιατί δεν είμαστε ιδιαίτερα γνώστες του αντικειμένου), τι ακριβώς να πούμε για την φιλότουρκη Γερμανία;

Ευτυχώς όμως θα έλεγα, παρά την πλύση εγκεφάλου που υφίσταται ο λαός μας από τα Συστημικά ΜΜΕ, όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες αντιλαμβάνονται, ότι η Γερμανία είναι διαχρονικά εχθρός της Ελλάδος!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ