Εγκρίθηκαν 41 προσλήψεις για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

0
1530

Μόλις το 1/6 των αναγκών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα καλυφθεί σε προσωπικό μέσα από τις μόνιμες προσλήψεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχει εγκριθεί η πρόσληψη 41 μόνιμων υπαλλήλων για την περιφέρειά μας, έναντι 245 ατόμων που ζήτησε η περιφερειακή αρχή για να καλύψει τις ανάγκες της διοίκησης.

Μάλιστα όπως δήλωσε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν.
Σημειώνεται πάντως ότι είναι όλα σχεδόν έτοιμα για να υπογραφεί η διαδικασία και να προχωρήσει η προκήρυξη των θέσεων.

«Έχω από την υπουργό κα Γεροβασίλη που τη συνάντησα τη διασφάλισή της ότι είναι σχεδόν έτοιμη όλη η διαδικασία για να υπογραφούν και από την ίδια οι προσλήψεις.
Αυτή την εικόνα είχα μέχρι τέλος του 2016, για το 2017 δεν έχω κάτι νεότερο. Εμείς ζητήσαμε 245 άτομα για μόνιμη πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ αλλά η τελευταία πληροφόρηση που είχα από την κα Γεροβασίλη ήταν σίγουρα 41 άτομα.

Της εξήγησα ότι οι θέσεις είναι λίγες και οι ανάγκες πολύ μεγάλες και προσπαθώ σε συνεννόηση και με τον υπουργό να βελτιώσουμε αυτό τον αριθμό» δήλωσε χτες ο περιφερειάρχης που ρωτήθηκε σχετικά .

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ