Ο Γιώργος Τσούκαλης βρήκε θησαυρό αρχαιοτήτων στην Ρόδο

0
483

Πριν από έξι μήνες μια άγνωστη πληροφοριοδότης ενημέρωσε το γραφείο του Γιώργου Τσούκαλη, για την ύπαρξη μεγάλης ποσότητας αρχαίων αντικειμένων, τα οποία είχε στην κατοχή του επιχειρηματίας στην Ρόδο, με σκοπό να τα προωθήσει παράνομα στην αγορά του εξωτερικού.

Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής φίλτραρε τις πληροφορίες και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων που ενημερώθηκε άμεσα, προχώρησαν σε επαλήθευση των στοιχείων.

Το βράδυ της Δευτέρας, πολυμελές κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων μετέβη στην Ρόδο, όπου σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσούκαλη και συνεργάτες του ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αρχαιοκάπηλου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Το πρωί της Τρίτης έγινε έρευνα στο σπίτι του υπόπτου και εντοπίστηκαν 127 αρχαία αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας.

Ο Γιώργος Τσούκαλης, μετά την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη,τον επιθεωρητή Β. Ελλάδος Κώστα Σκούμα με τους οποίους επικοινώνησα και τους ευχαρίστησα προσωπικά για το μεγάλο ενδιαφέρον τους , τον συνεργάτη μου Πέτρο Γωνιωτάκη τον Γ.Σ. (κρυφός άσος) την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ιωαννίνων και συγκεκριμένα τον ταξίαρχο Δούβαλη Κωνσταντίνο, τον διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελίμη και τον διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων Θανάση Σκουφή, για την αγαστή συνεργασία και την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου για την άψογη συνεργασία».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ