ΒΙΝΤΕΟ Στην Κάλυμνο ο Ιωάννης Καραντζιούνης λίγες μέρες πριν αναλάβει ως νέος Λιμενάρχης Κω

0
479

Ο πρώην Λιμενάρχης Καλύμνου Ιωάννης Καραντζιούνης δεν ξεχνά το νησί (video)

Ο πρώην Λιμενάρχης Καλύμνου Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ιωάννης Καραντζιούνης δεν ξεχνά το νησί .

Σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 ο φακός  του kalymnos-news.gr το συνάντησε στο Δημαρχείο όπου είχε πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη.

Ο  Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ιωάννης Καραντζιούνης την επόμενη εβδομάδα αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Λιμενάρχη στο γειτονικό νησί της Κω  και ήλθε για μερικές ημέρες στην Κάλυμνο.

Να σημειώσουμε ότι ο Ιωάννης Καραντζιούνης είναι ο μακροβιότερος Λιμενάρχης στο νησί της Καλύμνου αφού συμπλήρωσε περίπου 5,5 χρόνια παραμονής στην θέση αυτή.

Ο Ιωάννης Καραντζιούνης άριστος αξιωματικός, με πλήρη επαγγελματική κατάρτιση, με βαθιά γνώση των τεκταινομένων στην περιοχή, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο νησί και στους κατοίκους του μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο λόγω μεταναστευτικού.

Μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr ο Ιωάννης Καρατζιούνης εξομολογήθηκε για την αγάπη του για την Κάλυμνο και όπως χαρακτηριστικά είπε του έλειψε η Κάλυμνος και οι Καλύμνιοι, ενώ το παιδί που έφερε στον κόσμο πρόσφατα η σύζυγος του θα το βαφτίσει με δύο ονόματα Σταύρος –Σάββας με το  δεύτερο όνομα του αφιερωμένο στον Άγιο Σάββα τον εν Καλύμνω.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ