Χ. Κόκκινος: Μεγάλη ανησυχία στην Κω από τις συνέπειες ενός νέου κύματος παράτυπης μετανάστευσης

0
1031

 

Η πολιτεία να προστατέψει και να θωρακιστεί το νησί της Κω για να μην ξαναζήσουν οι πολίτες του τις συνέπειες της παράτυπης μετανάστευσης .

Η αυτοδιοίκηση προσπαθεί… όμως η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της!

Περιοδεία στην Κω του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος περιόδευσε στο νησί της Κω στις 11 & 12/1/2017 για θέματα αρμοδιοτήτων του.

 

 Συγκεκριμένα :

–          Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω αλλά και λόγο των δυσμενών και ακραίων καιρικών φαινομένων που εξελίσσονται με συχνότητα και διάρκεια στην περιοχή μας, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Κυρίτση και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σεβαστινό Μαραγκό όπου  εξετάστηκε η πορεία των έργων Πολιτικής Προστασίας αλλά και οι ενημερωτικές δράσεις που είναι απαραίτητες να πραγματοποιηθούν.  Συγχρόνως ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε την ανάγκη να στηριχθεί ο Δήμος της Κω με την απαιτούμενη χρηματοδότηση για τα αναπτυξιακά έργα που έχει <<ωριμάσει>> και είναι απαραίτητα να υλοποιηθούν. 

 

–          Είχε συνάντηση εργασίας στο Επαρχείο Κω – Νισύρου και για θέματα αρμοδιότητας του με τον Έπαρχο και τους τοπικούς Περιφερειακούς Συμβούλους και συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

–          Παρέστει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω και είχε συνεργασία με τον Διοικητή και τα στελέχη της.

 

–          Είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κω – Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ.

 

–          Τέλος συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Χαματζόγλου, περιόδευσε σε δημόσιες υπηρεσίες που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης και σε Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού όπου συνομίλησε με αυτοδιοικητικά στελέχη και πολίτες.

 

Μεγάλη είναι η αγωνία του κόσμου που ανησυχεί για τα κοινωνικά προβλήματα που δεν λύνονται από την πολιτεία που οφείλει να προστατέψει και να θωρακίσει το νησί της Κω από τις συνέπειες ενός νέου κύματος παράτυπης μετανάστευσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ