Ο ύστατος χαιρετισμός στη μικρή Σαββίνα Τσατσαρών από το 2ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου

1
1571

Με ανακοίνωση  το 2ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου αποχαιρετά την μαθήτρια της  Ε΄τάξης του Σχολείου Σαββίνα Τσατσαρών ,που έφυγε για το μακρινό ταξίδι τόσο πρόωρα, βυθίζοντας την οικογένεια της σε βαρύ πένθος και αβάσταχτη θλίψη.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση.

Σύφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr η μικρή Σαββίνα, το 10χρονο κοριτσάκι, ένα μικρό αγγελούδι, που είχε διακομιστεί την περασμένη Παρασκευή βράδυ 7 Αυγούστου 2020 επειγόντως από Κάλυμνο στην Αθήνα στο Νοσοκομείο Παίδων Π&Α.ΚΥΡΙΑΚΟΥ  άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο.

Το 10χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου με λοίμωξη και διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς η κρισιμότητα της κατάστασης του  και αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Κω και με αεροσκάφος C-130 διακομίστηκε στην  Αθήνα.

Το μικρό κορίτσι κατά τη διακομιδή του στην Αθήνα συνόδευαν από το Νοσοκομείο Καλύμνου Καρδιολόγος, Αναισθησιολόγος και η υπεύθυνη νοσηλεύτρια του  χειρουργείου.

Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου που διακομίστηκε δεν έγινε δυνατόν  να κρατηθεί στη ζωή

πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε φυλακη να ειμασταν ισως ζουσε το αγγελουδι . Καλο ταξιδη και κουραγιο στην οικογενεια. ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΝΙΣΙΑ???? ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ///// ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ. Καλυτερα να ειμασταν αλλο κρατος τοτε ισως το παιδι να ζουσε οπως και αλλα τοσα περιστατικα ανθρωπων που πανω στην κατασταση της υγειας τους επρεπε να πανε ταξιδη με πλοια και αεροπλανα και ελικοπτερα ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΞΕΦΤΗΛΑ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ