ΠΕΚΑΝ: Οι μηδενιστές, οι κενοί και οι αρνητές της νομιμότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης

0
2395

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

 

ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 

Προς έκπληξη των απανταχού Νισυρίων κοινοποιήθηκε ανακοίνωση-καταγγελία από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Νισύρου, σχετικά με την πειθαρχική ποινή που επιβλήθηκε σε εργαζόμενο του Δήμου λόγω σοβαρού διοικητικού παραπτώματος με απόφαση Δημάρχου, όπως φαίνεται στο διαύγεια και στο link

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A64%CE%93%CE%A9%CE%9A%CE%9C-%CE%995%CE%A7?inline=true

Με αφορμή αυτό το γεγονός οι συντάκτες της ανακοίνωσης καταγγελίας αναλαμβάνουν με εργολαβία, όχι την υπεράσπιση του υπαλλήλου που δικαίως τιμωρήθηκε, αλλά τη λασπολογία, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, τον μηδενισμό και τη συκοφαντία του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής. Τονίζουμε οι συντάκτες, γιατί αυτοί δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους του Δήμου μας, με τους οποίους υπάρχει αγαστή συνεργασία. Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι δίνουμε μάχη σε δύσκολους καιρούς για το καλό του τόπου και του πολίτη. Οι συντάκτες αυτής της ανακοίνωσης-καταγγελίας είναι απομονωμένοι και μόνο τον εαυτό τους εκπροσωπούν καθώς και αλλότρια συμφέροντα. Παίζουν πολιτικά παιχνίδια σε συνεργασία με τη δήθεν αντιπολίτευση του Δήμου μας.

Λίγες μέρες μετά σε ραδιοφωνικό σταθμό ακούσαμε τον  Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων να επιβεβαιώνει την ανακοίνωση-καταγγελία με επιπλέον ψεύδη, λάσπη και απόκρυψη της πραγματικότητας. Στον ίδιο Ραδιοφωνικό Σταθμό ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Χασαπλαδάκης αποκατάστησε την πραγματικότητα. Φυσικά αμέσως οι μάσκες έπεσαν. Τον ρόλο της δήθεν υπεράσπισης με λόγο ανερμάτιστο αναλαμβάνει η δήθεν αντιπολίτευση του Δήμου μας. Φαίνεται η ιδιοτέλειά τους και το μίσος τους για την πρόοδο του νησιού μας. Όλη αυτή η ομάδα είναι υπέρ της ακινησίας, για να μπορούν να εκμεταλλεύονται καταστάσεις για ίδιον όφελος. Μόνο ως άθλιοι μπορούν να χαρακτηριστούν.

Να τονίσουμε ότι οι συντάκτες της ανακοίνωσης –καταγγελίας θα αναλάβουν και την ευθύνη των όσων αναφέρουν, τα οποία είναι ποινικά και όχι μόνο διοικητικά, κολάσιμα. Θα πρέπει να αποδείξουν τα περί τρομοκρατίας, διχόνοιας και ανθρωποφαγίας, που όπως αναφέρουν, καλλιεργεί η Δημοτική Αρχή. Θα πρέπει να δηλώσουν ποιους απειλούν με τη φράση «…Σπέρνετε ανέμους και θερίζετε θύελλες.». Μέχρι εκεί φτάνει η αθλιότητα. Να απειλούν. Η συκοφαντία δε περί σχεδίου ιδιωτικοποίησης του νερού αποδεικνύετε εύκολα. Ας βρουν ένα στοιχείο επίσημο που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό τους. Βέβαια εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Αυτή η Δημοτική Αρχή είναι και πάντα θα είναι υπέρ των κοινωνικών αγαθών και τη διατήρησή τους ως τέτοια, σε αντίθεση με την δήθεν αντιπολίτευση και τον Δούρειο Ίππο τους που είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης των πάντων, αφού Θεός τους είναι το κέρδος και ο πλουτισμός, ακόμα και με αθέμιτα μέσα.

Όλοι οι εργολάβοι λάσπης κατά του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής σε κανένα σημείο του λόγου τους δεν αναφέρουν την εξασφάλιση σε 16 εργαζόμενους των ανταποδοτικών οφειλών του δημοσίου, που περικόπηκαν με την εφαρμογή των μνημονίων από το 2011, όπως φαίνεται σε αυτό το link  https://www.rodiaki.gr/article/437814/o-dhmos-nisyroy-sto-pleyro-twn-ypallhlwn-toy

Πουθενά δεν αναφέρουν πώς ο ίδιος Δήμαρχος και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή έδωσαν λύσεις στην καταχρεωμένη ΔΕΥΑΝ ώστε και το νερό ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό να παραμείνει και κανένας εργαζόμενος να μην απολυθεί. Αλλά δεν θα αναφερθούν ποτέ σε παλαιότερες αμαρτίες της ομάδας αυτών, που αλλάζει όνομα, με τον ίδιο πάντα στόχο: να καταχραστούν το ταμείο του Δήμου μας και να χρησιμοποιηθεί ο Δήμος ως μέσο για την εξυπηρέτηση της ιδιοτέλειας τους και το βόλεμα ημετέρων.

Πουθενά δεν αναφέρουν τα ευεργετικά μέτρα του Δήμου μας σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την απασχόληση των πολιτών εν μέσω κρίσης και πουθενά για τα μέτρα στήριξης των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του τόπου μας, που και οι ίδιοι εργαζόμενοι είναι.

Αυτή οι εργολάβοι της λάσπης και της συκοφαντίας δεν έχουν ψηφίσει κανένα αναπτυξιακό έργο του νησιού μας ούτε έργο υποδομής ούτε δράση ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης. Χωρίς ντροπή καταψηφίζουν δρόμους, αναπλάσεις, βιολογικό καθαρισμό, αποχετευτικό, ύδρευση, κανονιστικές λειτουργίες και παραχώρηση στην τοπική κοινωνία πλουτοπαραγωγικών πηγών  του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος, η Δημοτική Αρχή, τα στελέχη  και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των απανταχού Νισυρίων εργαζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο του τόπου και το καλό του πολίτη. Οι λίγοι λασπολόγοι ήδη είναι κοινωνικά και πολιτικά απομονωμένοι.  Δεν θα ακολουθήσουμε τις κραυγές τους και την αγωνία τους που αφορά την επιβίωσή τους και το σχέδιο του πλουτισμού τους. Οι μάσκες έπεσαν.

Όλοι εμείς οι υγιώς σκεπτόμενοι με ενότητα προχωρούμε μπροστά.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ