Ηλίας Καματερός: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Να κλείσουν οι μικροί

34
941

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Να κλείσουν οι μικροί

Πριν καν ανοίξουν τα καταστήματα πέφτουν πρόστιμα των 3.000 ευρώ και τα κλείνουν για 15 μέρες.

Λες και τιμωρούν τις μικρές επιχειρήσεις που αγωνίζονται να κρατηθούν ζωντανές και κάνουν τα πάντα για να τις κλείσουν.

Χωρίς ενισχύσεις, χωρίς πρόσβαση στις τράπεζες, με τις υποχρεώσεις να τρέχουν, ένα φθινόπωρο που θα χρειαστεί «λεφτόδεντρο» ο μικροεπιχειρηματίας να πληρώνει, με ένα χειμώνα που θα τρώει τις σάρκες μας, με άνεργους τους πρώην εργαζόμενους.

Τιμωρούν όποιον μικρό τολμά να προσπαθεί και να ελπίζει.

Μόνο οι μεγάλοι χωρούν στο σύστημά τους.

Κι ούτε καν συνεννοούνται μεταξύ τους τα Υπουργεία.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες βγήκαν για ενημέρωση (προς το παρόν) κι η αστυνομία για πρόστιμα και κλείσιμο.

Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς ενημέρωση όπως θα έπρεπε για μια νομοθεσία αλαλούμ, που ζητά ανεφάρμοστα πράγματα σε ένα καφενείο στο χωριό και αφήνει στα αεροπλάνα να κάθεται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Τι να πει κανείς;

Προχειρότητα; Σύγχυση; Πάνω από όλα τα οικονομικά συμφέροντα; Ανοργανωσιά; Ανικανότητα;

Όλα αυτά μαζί αλλά και πάνω από αυτά η σκοπιμότητα.

Να κλείσουν οι μικροί.

Και στο τέλος θα φταίει ο κορωνοϊός. Το άλλοθί τους.

 

Ηλίας Καματερός

Αρχιτέκτονας

τέως βουλευτής Δωδεκανήσου

34 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για σκεφθήτε να είχαμε αυτούς τους ΆΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ να διαχειριστούν την ΠΑΝΔΗΜΊΑ όπως το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΌ...

      Αυτοί που έκοψαν ακόμα και το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, οι λαϊκιστές που φόρτωσαν φόρους και εισφορές τις μικρές επιχειρήσεις και έχωσαν ΦΠΑ 24% τα νησιά της άγονης γραμμής και της ΠΑΡΑΜΕΘΌΡΙΟΥ σκούζουν σαν τεθλιμένες χείρες στην αγκαλιά του γείτονα…

      • ΠΡΟΤΑΣΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; Λαϊκισμός χωρίς εφικτές λύσεις δεν πουλάει ακόμα και από ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ...

        ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΕΧΩΣΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΨΕΡΙΜΟΣ, ΤΗΛΟΣ, ΝΙΣΥΡΟΣ, , ΑΓΑΘΟΝΉΣΙ, ΦΑΡΜΑΚΟΝΉΣΙ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΦΠΑ 24%… ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και καλοπέραση των τεμπελχανάδων τύπου ΚΑΡΑΝΙΚΑ…. ΒΡΕεεεεεεεέ ΟΥΣΤττττττ ΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ και της ΚΟΛ@ΤΟΥΜΠΑΣ, γρήγορα στο πηγάδι….

      • ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΟΛΑ τα καταλύματα στην ΜΚΟ Solidarity του ΣΟΡΟΣ. Αυτήν επέλεξε και ο φραγκοφονιάς ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ….

        Ο γιαλατζί ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ νοίκιασε τα 38 νέα διαμερίσματα που αγόρασε μέσα στην κρίση στον Σόρος για την διαμονή Προσφύγων και Λαθρομεταναστών…. Αυτή είναι και η επίσημη γραμμή του ΣφΥΡΙΖΑ για τον Τουρισμό από το πρωτοπαλίκαρο του Αλέξη στην Ευρωβουλή ….

      • Άδικος κόπος γράφετε σχόλια αλλά με μηδενική επισκεψιμότητα στα γραφό9 του Κάπτεν πάνε χαμένα...

        Όλα αυτά τα φρ@κ@λ@ που εκμεταλλεύτηκαν καταστάσεις για να γίνουν βολευτάδες δεν τα υπολογίζει κανένας. Μόνο για τους ρίξουν μπινελίκια διαβάζουν τις …ρολογίες τους.

    • Σύντροφοι, κάνετε και εσείς ότι και ο γιαλατζίφασιστοαριστερός ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ..

      Νοικιασετε ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΜΕΡΙΚΆ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΊΣΜΑΤΑ σας.. Η ΜΚΟ του συντρόφου SOROS θα σας στηρίξει οικονομικά γεμίζοντας τις δεξιές σας τσέπες με μπόλικο ΠΑΡΑΔΆΚΙ από εκμετάλλευση του προσφυγικού που εσείς μας φορτώσετε……

      • Οι δημοπρασίες κλείστηκαν απ’ τις εταιρείες,να δεις όταν γίνονται εξώσεις πόσο θα πάνε οι δημοσκοπήσεις… Σάββατο βράδυ και η Κως θύμιζε το 1974 την εισβολή στην Κύπρο του Αττίλα..κάτσε έχουμε πορεία… ήδη σκυλλοτρώγονται..τον Σεπτέμβριο θα δούμε αυτοί που μιλάνε για επιτυχίες τι τοπίο θα ζήσουμε.

      • ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΊ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ με τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ θα έλυναν το προσφυγικό σαν τον ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ...

        Εμπρός στον δρόμο που άνοιξε ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, όλοι οι γιαλατζί αριστεροί με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ συνεργάτες εκμετάλλευσης προσφύγων και ΛΑΘΡΟ στην ΜΚΟ του SOROS χρηματοδότη του ΣφΥΡΙΖΑ … Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε τα 38 ακίνητα ενώ βγάζει πάνω από 6.000 ευρώ τον μήνα από αυτά. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ…. Άνοιξε τον δρόμο της εκμετάλλευσης προσφύγων και λαθρομεταναστών ο σύντροφος ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ..$€£$¥$€£%%%%

    • Ψιτ.. πες μας για τσοχατζοπουλο παπαντωνιου και ολα τα γνωστα και αγνωστα φρουτα του πασοκ που χρεοκοπησαν τη χωρα. Αυτοι εκοψαν το ΕΚΑΣ και ρημαξαν τις συνταξεις και τους μισθους. Αυτοι πηγαν τη χωρα 100 χρονια πισω

  1. Αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάμε..έκανε ..λακίες σαν Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ,δεν το αμφισβητεί κανείς,αλλά ΤΩΡΑ στην κρίση αυτήν,η τωρινή Κυβέρνηση την συναγωνίζεται..κυριολεκτικά στην πολιτική της απέναντι στους ‘μικρούς’.Έχει ρημάξει όλους τους μικρούς,έχει διαλύσει τα πάντα,ένα χάος στα αεροδρόμια,άλλους αφήνει,άλλους τεστάρει,δεν κρατάνε κανέναν καραντίνα.(δεν λένε καν αποτελέσματα των τεστ),μπέρδεψαν σε πτήση ονόματα επισκεπτών ..δεν ειδοποιούν πια..ενώ αυτά με τα Ξενοδοχεία τέλος.Θα πω ένα περιστατικό με την SAS από Στοκχόλμη απόψε 20/6/20,τους έλεγαν στο αεροπλάνο για καραντίνες αποστάσεις,να συμπληρώσουν χαρτιά με διευθύνσεις και είχαν για 150 άτομα άφιξη δύο στυλό!!!!,οι υπάλληλοι σε σύγχυση,άλλα λένε την μία μέρα,στα τελωνεία μπερδεμένοι,οι υπάλληλοι στα χαμένα και όλα αυτά οι ξένοι που άκουγαν για την επιτυχία μας,γελούσαν και τα ανέβασαν στα sites.Την γλυτώσαμε επειδή δεν είχαμε ταξιδιώτες λόγω πτώχευσης και χειμερινής περιόδου και γιατί η Ιταλία είναι δίπλα.Τώρα χωρίς Νοσοκομεία να δούμε τις επιτυχίες μας…γι αυτό την πληρώνουν οι μικροί!!!

  2. κάπου μια βδομάδα τα ρεπορτάζ για τον ψευτογιατρό,την δεκάχρονη που βιάστηκε..ένα μήνα δείχνουν τα δελτία με την διαδρομή της τριανταπεντάχρονης από κάμερες στα δελτία ειδήσεων,αλλά καμιά ενημέρωση για την πείνα,την ανεργία,όλα θα…θα…και μέτρα που θα ισχύσουν με τον σκορδαλιά και τον Θεοχάρη να δέχονται ύβρεις στην κυριολεξία από τους υπόλοιπους βουλευτές και υπουργούς της Ν.Δ.Αυτά στο τέλος θα τον Οκτώβρη θα φανούν..προς το παρόν η ανισότητα στην επιβολή των μέτρων ξεπέρασε και τις καταστολές του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Μακεδονομάχους.

  3. είναι οι συμπεριφορές Δημοσίων υπαλλήλων.Όλοι περίμεναν αλλαγή νοοτροπίας του Δημόσιου τομέα,Πήγατε σε μια υπηρεσία να πάρετε ένα χαρτί?μέσα με το Air-condition,ουρές,κοντρόλ την πόρτα,αναμονές,τηλέφωνα να βγει ο υπάλληλος και οι του… ιδιωτικού τομέα να περιμένουν τον Χάρο.Δεν υπάρχει »σωμός» (ας πλαντάξει ο κόπρος με τις διορθώσεις).

  4. Την παροιμιώδη διαφάνεια,ακόμα και ο χαμαιλέοντας.. ενωπίω,έγινε πρώτο θέμα..η φάση είναι που θ αφήσουν πιο καμμένη γη απ’ του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά θα έχουν πετύχει,σύμφωνα με τα ΜΜΕ.Αυτή την κατήφεια μόνο στην κατοχή την είδε η πατρίδα,αλλά αυτοί μιλάνε για επιτυχίες..

  5. Ενώ η δική σας πολιτική είναι να μας κάνετε Ισλαμαμπάντ… Εθνομηδενιστές άθεοι ζαιοι ορφανά του Στάλιν

  6. Εχεις μεγαλο θρασσος.Σαν εχθες σε θυμαμαι να μας λες οι λαθρομεταναστες θα μενουν στο νησι 24 ωρες ,αντε 48 αν δεν εχει καραβι.Μετα απο αυτο το ψεμμα τελειωσες σαν πολιτικος και ανθρωπος.Ενταξη βολεψες μερικους συγγενεις σου.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.Αντε στο γραφειο και ασε τις αρριστερες πολιτικες και τα παραμυθια.Ηταν να κυβερνησετε το κανατε και ειδαμε τι ειστε οι αρριστεροι.

    • Όταν το κράτος είναι δουλικό προς τους εισβολείς έτσι γίνεται..και η τωρινή Κυβέρνηση το ίδιο είναι

      Ο Μηταράκης διαχειρίζεται εν λευκώ τα κονδύλια,διαφθορά,κανένας έλεγχος ουσιαστικός στις ΜΚΟ,όπως υποσχέθηκε,εκτός από τρεις που τον κατήγγειλαν,δυστυχώς και εγώ καταψήφισα ΣΥΡΙΖΑ,αλλά χειρότεροι είναι οι ΝΔτες,ξέρεις πόσες αιτήσεις τοπικών ξενοδοχείων για μετατροπή σε άσυλα λαθραίων υπάρχουν,για να μην χάσουν την χρονιά?Άνθρωποι που μέχρι χθες φώναζαν εναντίον των μικρών ξενοδοχείων που έχουν Αφρικανούς. Πολύ θα ήθελα να ήξερα τι έχει υπογράψει η χώρα για αυτό το θέμα κάτω από το τραπέζι .΄Τους χώρους λατρείας ο Μηταράκης εγκαθίδρυσε.Δεν υπάρχει λιγότερο μένος για τον Μηταράκη στα Νησιά,ακόμα και απ τον Μουζάλα.Αν δεν διαβάζει ειδήσεις μην γράφει κανένας …ακίες.Η ΝΔ τα κανε χειρότερα.Το 5ο Μνημόνιο να δούμε τι θα λέτε όταν επικυρωθεί.

  7. Καλά τα λέει ο Καματερος. Έβαλαν σκοπό να μας διαλύσουν. Η Γερμανία ψάχνει εργάτες. Τώρα που τελείωσαν οι μετανάστες θα μας κλείσει ο Μητσοτάκης τα μαγαζιά και θα μας στείλει εργάτες στο Μόναχο και στη Στουτγκάρδη

    • Εσυ εκτος απο μαιμου Ψιτ εισαι και βλακας Συριζαιος…..
      Παρε ορισμενους λαθροεισβολεις που εφερε η κ.Τασια και το σιναφι σας
      και πατε ολοι μαζι στα διαμερισματα του συντροφου Παπαδραχμουλη….χαχαχ!!
      Αερα Αερα να φυγει η χολερα!!

      • Make Syriza 3% again!
        Το τι ψηφιζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλη να δειτε!
        Οι εκπληξεις ποτε δεν σταματουν!

  8. Πάλι καλά που το έφεραν πίσω το ΕΚΑΣ και έδωσαν τις χαμένες αυξήσεις στις συντάξεις

    Όπως την αλλαγή στάσης στο προσφυγικό στα νησιά,που σε κάποια δεκαπλασιάστηκαν…αλλά αυτό που όλοι περιμένουν με αγωνία, είναι οι εξπρές διαδικασίες έξωσης απ’ τα σπίτια τους δανειοληπτών κόκκινων δανείων, εκεί θα φανεί το αληθινό πρόσωπο του φιλελευθερισμού.

  9. ΣΤΑΛΙΝΟΦΑ…..ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..
    ΟΠΩΣ …ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ…ΗΤΑΝ ΤΑΞΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΔΗΛΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…
    ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ.

  10. Ελεος με τις συστασεις σας.Καταστρεψατε τον ελληνικο λαο και τωρα μιλατε για κλεισιμο επιχειρησεων!!!Τουλαχιστον μημ εμφανιζεστε και μας εκνευριζετε….

  11. Αφού δεν ντρέπεσαι ! Τους μικρούς εσεθς τους καταστρέψατε ! …………………….! Δεν δικαιούστε να ομιλείτε ! Ντροπή !

  12. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ

    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ 2015 ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,35 +ΗΟΤΣΠΟΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,4000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ χάθηκαν εισοδήματα 12 δισ. ευρώ,ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Αρχές του 2015 Ο Κ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «έσκισε» το δεύτερο μνημόνιο, υπέγραφοντας το τρίτο μνημόνιο για 99 χρονια,αυξηθηκε ο ΕΝΦΙΑ ,ΟΙ ΦΟΡΟΙ..Η ΠΕΙΝΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ..ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ..

  13. κλεισαν τα 2 μαγαζια των φιλων σου κι αμεσως πεταχτηκες..να το παιξεις προστατης των μικρων….
    δεν σε ειδα να παρεις θεση για τα αλλα μαγαζια που κλεισατε εσεις με την σταλινικη πολιτικη σας..
    βεβαια τι σας νοιαζουν οι αλλοι, παρτακηδες αμοραλιστες …η συμμορια της νομεγκλατουρας πανω απ ολα…
    κι εν τελει δεν μας ειπες…ο νομος να εφαρμοζεται , η οχι ??
    ξερω την απαντηση….ΝΑΙ , ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ….
    ΑΠ……ΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  14. και απαλλαχτήκαμε από εσάς τους άχρηστους νωρίς! Τα κουβαδάκια σας, τα προσφυγάκια σας, τον Παπαδημούλη σας, την Δούρου σας και όλους τους υπόλοιπους καραγκίοζηδες και …σε άλλη παραλία!

  15. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΣΕΠΩΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑΛΟΝΑ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΔΕ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΑΛΕΞΗΣ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΔΑΡΕ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΦΠΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΔΙΝΕ 2500 ΣΤΟΝ ΜΠΑΦΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Κ ΟΛΟΣ Ο ΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΙΚΩΝ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟ Κ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ-ΦΤΩΧΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ