Ρόδος: “Εφυγε” ξαφνικά ο Χρήστος Ζαβοριανός – Συλλυπητήρια

0
5220

“Εφυγε” ξαφνικά από την ζωή, σε ηλικία 57 ετών, ο Χρήστος Ζαβοριανός, στενός συνεργάτης και φίλος του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη. Διετέλεσε επίτιμος εκπρόσωπος του Προξενείου των ΗΠΑ στη Ρόδο.

Ο θάνατός του πιθανολογείται ότι προήλθε από καρδιακή ανακοπή.

Η είδηση του θανάτου του έχει γεμίσει θλίψη τόσο τους οικείους και φίλους του, αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν, καθώς ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός, προσηνής, εργατικός.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 10/6/2020 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δήμου Ρόδου για την απώλεια του Χρήστου Ζαβοριανού

Ο Δήμος Ρόδου εκφράζει τη βαθιά θλίψη του, για την απώλεια του συμπολίτη μας Χρήστου Ζαβοριανού, ο οποίος για πάνω από 30 χρόνια προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που έλαβαν χώρα στη Ρόδο ,καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας εκατοντάδων διεθνών προσωπικοτήτων στο νησί μας.

Ως επίτιμος εκπρόσωπος του Προξενείου των ΗΠΑ στη Ρόδο, υποδεχόταν όλες τις επίσημες και ανεπίσημες στρατιωτικές αποστολές, που επισκέπτονταν το νησί μας.

Πάντα με αγάπη και χαμόγελο, υπηρέτησε με αφοσίωση την Ρόδο και τους ανθρώπους της.

Αιωνία η μνήμη του!

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Χρήστου Ζαβοριανού

 

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΡΗΣΤΟ. Έσβησε ένα πολύ ευγενικό, φωτεινό και φιλικό χαμόγελο, έφυγε μια «ψυχάρα». Ο Χρήστος υπήρξε πάντα μια έντονα ευγενική φυσιογνωμία, δοτικός σε όλους και πάντα. Αφοσιωμένος στην βαθιά του φιλία με το σημερινό δήμαρχο έμεινε δίπλα του σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη καρδιά και αγκαλιά που δεν την στέρησε από κανέναν όταν ένοιωθε ότι την χρειαζόταν. Λίγος χρόνος έφτανε να διαβάσεις το ανοιχτό βιβλίο του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του».

***

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ