Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης στην Κάρπαθο

0
421

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του, ο 25χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν ο οποίος κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 11 ετών, στην Κάρπαθο.

Αν και ο αλλοδαπός αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, εντούτοις οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια, οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη αποφάσισαν να πάρει το δρόμο για τις φυλακές.
Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι ο 25χρονος Πακιστανός συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Αχιλλέα Δασκαλάκη και Πόλυ Χατζηγιάννη, προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας για να δώσει αναλυτικά εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός αρνήθηκε την κατηγορία και επανέλαβε σχεδόν όλα όσα είχε δηλώσει προανακριτικά. Όπως είπε και στους αστυνομικούς, την ανήλικη κοπέλα είδε για πρώτη δέκα περίπου ημέρες πριν την καταγγελία, να περνάει έξω από το σπίτι του. Περνούσε αρκετά συχνά και έτσι την χαιρέτησε και μίλησαν για περίπου πέντε λεπτά. Στις 20 Απριλίου, ο αλλοδαπός είπε πως την προσκάλεσε να πάει σπίτι του, εκείνη δέχτηκε και εκεί κάθισαν για μισή ώρα και μιλούσαν. Στις 22 Απριλίου 2020  η κοπέλα περνούσε – σύμφωνα πάντα με τον αλλοδαπό- έξω από το σπίτι του και την προσκάλεσε να μπει μέσα. Αρχικά μιλούσαν μεταξύ τους και όταν την ρώτησε για την ηλικία της, η κοπέλα φέρεται να του είπε πως είναι είκοσι ετών.

Ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ότι απλώς αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν δύο με τρεις φορές και τίποτε περισσότερο, ενώ αρνήθηκε ότι υπήρξε στοματικός έρωτας από την ανήλικη σε αυτόν, όπως κατέθεσε προανακριτικά στους αστυνομικούς.
Ο αλλοδαπός πρόσθεσε πως έχει μόνιμη κατοικία καθώς μισθώνει σπίτι στην Κάρπαθο και σταθερή δουλειά και ζήτησε μάλιστα να αφεθεί ελεύθερος ακόμη και με τον όρο διαμονής του στην Αθήνα όπου έχει συγγενείς.
Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί και έτσι κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες η οικογένεια της 11χρονης κοπέλας πρόκειται να καταθέσει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας δια του συνηγόρου της κ. Κώστα Διακονή, ενώ αναμένονται και οι καταθέσεις τόσο των συγγενικών προσώπων της ανήλικης όσο και της ίδιας της 11χρονης (παρουσία παιδοψυχολόγου που θα οριστεί) καθώς μέχρι τώρα δεν έχει ληφθεί κατάθεσή της.

Σημειώνεται πως η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 24 Απριλίου, μετά από καταγγελία που έκανε η 50χρονη μητέρα της ανήλικης κοπέλας στην αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη μετέβη ένα τέταρτο πριν τις δέκα το βράδυ στους αστυνομικούς και κατήγγειλε ότι η ανήλικη κόρη της νωρίτερα το απόγευμα βρέθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού όπου ο τελευταίος τη φίλησε στο στόμα, πράξη που είχε κάνει και μερικές ημέρες νωρίτερα!

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα είπε πως εκείνο το απόγευμα βρισκόταν στο κατάστημα της άλλης κόρης της (μεγαλύτερη από την ανήλικη) και είχε αφήσει την 11χρονη να την προσέχει η 26χρονη αδελφή της. Κάποια στιγμή περίπου στις 5.30 το απόγευμα η 26χρονη επικοινώνησε με τη μητέρα της και της είπε πως η αδελφή της δεν βρίσκονταν στην αυλή όπως θα έπρεπε, και να παίζει. Η αδελφή επικοινώνησε με την 11χρονη η οποία αιτιολογήθηκε ότι πήγε λίγο να περπατήσει και τότε η 26χρονη της ζήτησε να επιστρέψει σπίτι τους. Τότε λίγα λεπτά αργότερα, οι δύο γυναίκες είδαν την ανήλικη να βγαίνει – σύμφωνα με την καταγγελία- έξω από μία πολυκατοικία που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους. Από το μπαλκόνι τους κοιτούσε ο 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τη μεγαλύτερη αδελφή «τι ήθελε η 11χρονη στην πολυκατοικία» εκείνος φέρεται να απάντησε πως «ήταν στο σπίτι μαζί μου, καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος δεν θα ξανασυμβεί».

Αμέσως η μητέρα κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο ο αλλοδαπός κατάφερε να διαφύγει από την πίσω πόρτα και τελικά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η μητέρα φέρεται να κατήγγειλε πως η κόρη της επιστρέφοντας στο σπίτι τής εκμυστηρεύθηκε ότι με τον αλλοδαπό έχουν ξαναβρεθεί σπίτι του, όμως δεν την έχει πειράξει ούτε την ανάγκασε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Η ανήλικη παραδέχτηκε ωστόσο ότι τη φίλησε στο στόμα, κάτι που είχε κάνει ξανά και την ημέρα της καταγγελίας, δηλαδή στις 24 Απριλίου.

Από την προανάκριση των αστυνομικών προέκυψε ότι ο αλλοδαπός και η ανήλικη είχαν γνωριστεί δέκα ημέρες πριν την καταγγελία, ενώ η 11χρονη είχε επισκεφθεί το σπίτι του άλλες δύο φορές. Σε μία εκ των συναντήσεων αυτών στις 22 Απριλίου, η ανήλικη φέρεται να ήταν χωρίς τα ρούχα της από τη μέση και επάνω και ο αλλοδαπός να ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και εκείνη να ενήργησε στοματικό έρωτα στον αλλοδαπό.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ