Β’ Αστυνομική Διεύθυνση: Άλλοι 35 παράτυποι μετανάστες χτες στην Κω

13
1621

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενης αλλοδαπής στην Κω
Την 09-01-2017 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 34χρονη υπήκοος Βουλγαρίας γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Κω για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη (35) παράτυπων μεταναστών στην Κω       Την 09-01-2017 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, -35- άνδρες υπήκοοι Πακιστάν που συνόδευαν 6 παιδιά για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επιδοματα θα σας δωσουμε συνταξεις σπιτια τζαμπα δωρεαν αυτοκινητο ΒΕΝΖΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απαλαγη απο φορους επισης εχει και δωρεαν θερμανση.στην ελλαδα μονο οι μαλακεσ πληρωνουν φορουσ .εχει και τζαμπα φρεντο καπουτσινο.ΤΟ ΒΛΗΜΑ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ .3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.

  2. ΤΡΕΞΤΕ ΔΩΡΕΑΝ!!!1200 ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ! 400 0 ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 200 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ 500 ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ.EΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ!!!

    • ευτυχώς που φτιάχτηκε το hot spot Κι εχει κάπου να τους μαζεύουν. Ευτυχώς έτσι σώθηκε το νησί μας που πήγε να καταστρέψει ο Κυρίτσης με όσα έκανε

  3. κλεισε το χοτ σποτ.δεν τους θελουμε.στειλτους στην γερμανια.εκει θελουν σκλαβους για τα νταχαου της μερκελ

  4. ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    Μπορεί σ’ ολόκληρη τη χώρα να υπάρχουν προβλήματα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, όπως διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά σ’ ένα μόνο μέρος υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις: στο hot spot της Χίου!

    Έτσι, όταν αποφασίστηκε η εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση των δύο τμημάτων του hot spot, λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης όλου του χώρου, επειδή ήταν αυξημένη η κατανάλωση ρεύματος από θερμαντικά σώματα, τα «προσφυγάκια» αγρίεψαν και αρχικά έκλεισαν τη μία είσοδο του hot spot. Στη συνέχεια δε, άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς

    Εν τέλει, αποκαταστάθηκε η ρευματοδότηση και στα δύο τμήματα του hot spot, εκτός από τον χώρο των γραφείων, όπου παρέμενε η αστυνομική δύναμη. Με λίγα λόγια, έκοψαν το ρεύμα στους χώρους που βρίσκονταν οι αστυνομικοί, για να έχουν συνέχεια ρεύμα οι λαθρομετανάστες!!!

    Προφανώς με τη λογική, ότι οι αστυνομικοί που ξεπάγιαζαν δεν θα πετούσαν… πέτρες σε κανέναν!

  5. ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ! 1

    Έτσι, μια ΜΚΟ, η «Συνύπαρξη και επικοινωνία στο Αιγαίο» ζήτησε από τον πρόεδρο των ξενοδόχων να φιλοξενηθούν τα «προσφυγάκια» στα ξενοδοχεία του νησιού, τουλάχιστον γι’ αυτές τις μέρες του χιονιά.
    Ωστόσο, δεν είναι αυτή η ενδεδειγμένη λύση του προβλήματος, καθώς αν τα «προσφυγάκια» μπουν στα ξενοδοχεία, θα ισχύσει το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» και δε θα φύγουν από κει, ούτε με… σφαίρες!
    Άλλη είναι η λύση και σας την παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως: 15.746 ψήφους πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, στις τελευταίες εκλογές, 5.796 το… τιμημένο, 2.355 η συνοδοιπορούσα καμμεναρία, 1.697 οι Λαφαζαναίοι και 592 ψήφους όλα μαζί τα… υπερ-σούπερ-ντούπερ «αλληλέγγυα» γκρουπούσκουλα της ακροαριστεράς (ΑΝΤΑΡCIA, ΚΚΕ μ-λ, κ.λπ.). Σύνολο κομμουνιστών και συνοδοιπόρων: 26.166.

  6. ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ! 2

    Πόσα είναι τα «προσφυγάκια» στην Λέσβο; Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του λεγόμενου «Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης», είναι 5.551.
    Δηλαδή, αν κάθε σύντροφος παίρνει στο σπίτι του από ένα «προσφυγάκι» μία στις πέντε μέρες, λύθηκε το πρόβλημα! Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Άιντε τώρα να σας δούμε «αλληλέγγυοι» του… κώλου!

  7. ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 1

    Φυσικά εμάς δεν μας καίγεται καρφί, εάν οι λαθρομετανάστες τουρτουρίζουν ή υποφέρουν ή κακοπερνούν, από τη στιγμή που παγώνουν και δεινοπαθούν χιλιάδες Έλληνες Πολίτες, ούτε φυσικά το αν αρρωσταίνουν και δεν τυγχάνουν ικανοποιητικής υγειονομικής περίθαλψης, από τη στιγμή που χιλιάδες Συμπολίτες μας που επί σειρά δεκαετιών κατέβαλαν τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία, για να απολαύσουν κάποια ασφάλεια στα γεράματά τους , τώρα αργοπεθαίνουν στα δημόσια πορνεία, που παριστάνουν τα νοσοκομεία, στερούμενοι κλινοσκεπασμάτων, φαρμάκων, υγειονομικών αναλωσίμων και κυρίως ιατρικής παρουσίας.
    Τι μας ενδιαφέρει για το αν χτυπούν τα δόντια του Ιμπραήμ ή του Χασάν στους καταυλισμούς, τη στιγμή που ο συνταξιούχος κύριος Γιώργος με τη σύζυγο του, υποφέρουν στο διαμερισματάκι τους μπροστά σε μια ισχνή σομπίτσα, άρρωστοι από το κρύο, εγκαταλελειμμένοι στο έλεος του τέρατος που ονομάζεται δημόσια υγεία.

  8. ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 2

    Αγαπητοί μου, δυστυχώς ή ευτυχώς, όλη η συμπόνοια, η αγάπη και ο αλτρουισμός μας αναλώνονται στην ανακούφιση των αναξιοπαθούντων Συμπολιτών μας, ως εκ τούτου δεν διαθέτουμε ίχνος περισσεύματος για τους τριτοκοσμικούς εισβολείς. Διότι πέραν από οποιαδήποτε αιτιολόγηση ιδεολογικής ή θεωρητικής φύσεως για εμάς είναι σαν τα φίδια που ζεσταίνουμε στον κόρφο μας και που όταν θα ανανήψουν το πρώτο που θα κάνουν, είναι να μας δαγκώσουν. Και αυτό δεν αποτελεί ισχυρισμό των «ρατσιστών» και «ναζιστών», όπως μας αποκαλούν οι εθνομηδενιστές και οι δοσίλογοι, αλλά αυταπόδεικτη αλήθεια που επιβεβαιώνουν καθημερινά και παντοιοτρόπως οι λαθρομετανάστες σε όλη την Ευρώπη. Αφού χορτάσουν, αφού ντυθούν και αφού σταθούν στα πόδια τους, το πρώτο που κάνουν είναι να αμφισβητήσουν και να περιφρονήσουν τον Δυτικό Πολιτισμό και να χλευάσουν τις χώρες που τους φιλοξενούν, με θρησκευτικές απειλές, με βιασμούς, με παρενοχλήσεις, με εγκλήματα, με τρομοκρατικές επιθέσεις και με καταστροφές περιουσιών ευρωπαίων πολιτών.

  9. ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 3

    Για εμάς λοιπόν υπεράνω όλων, είναι η Πατρίδα μας και οι Έλληνες Πολίτες. Γι αυτούς αγωνιζόμαστε, γι αυτούς αγωνιούμε, γι αυτούς είναι όλη η φροντίδα και τα δάκρυά μας.
    Για εμάς κύρια μέριμνά μας είναι ή όσο το δυνατόν γρηγορότερη νόμιμη απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης ,των αθλίων και σαλτιμπάγκων, της χειρότερης που κυβέρνησε τη Χώρα από τον καιρό της Μεταπολίτευσης, διότι κάθε ημέρα που αυτοί παραμένουν ακόμη στην εξουσία, αποτελεί μια ακόμη ημέρα κόλασης για τον Λαό και την Χώρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ