Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Συλλυπητήρια μηνύματα για το χαμό του Χρήστου Γκουτίδη

Συλλυπητήρια μηνύματα για το χαμό του Χρήστου Γκουτίδη

0
655

Στις 20 Απρίλη έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια ο Χρήστος Γκουτίδης.

Ο Χρήστος εργάστηκε σαν Αρχιτέκτονας Μηχανικός στη Ρόδο και στην συνέχεια στη Λέρο. Διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Ιδρύματος της Λέρου και εκπρόσωπός τους στο ΔΣ.

Συμμετείχε δραστήρια στις συνδικαλιστικές δραστηριότητες των Μηχανικών και ειδικά των Αρχιτεκτόνων, δίνοντας το παρόν του στους αγώνες που αναπτύχθηκαν με την  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΚ Μηχανικών. Στις εκλογές ήταν υποψήφιος με την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ τόσο στα τοπικά όργανα του ΤΕΕ όσο και στα κεντρικά.

Διετέλεσε μέλος της αντιπροσωπείας  του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και παρά την κλονισμένη υγεία του δεν έλειψε σε καμία από τις συνεδριάσεις της.

Οι ΤΕ Νότιας και Βόρειας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο και την οικογένειά του.

Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Λέρου για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Γκουτίδη

Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Λέρου για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Γκουτίδη

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, αναφέρει τα εξής:

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του Χρήστου Γκουτίδη, ενός ανθρώπου με πολυδιάστατη δράση στα κοινά του τόπου.

Ο Χρήστος Γκουτίδης, για περισσότερα από 25 χρόνια εργάστηκε ως Αρχιτέκτων – Μηχανικός στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, με μεγάλη προσφορά στο συνδικαλιστικό κίνημα της Λέρου αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Για πολλά έτη διατέλεσε πρόεδρος του πρώτου Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε) που ιδρύθηκε στη χώρα με έδρα τη Λέρο. Παράλληλα συμμετείχε σε διάφορες επιτροπές του Δήμου μας (ΣΧΟΠ – ΓΠΣ) καθώς και του ΤΕΕ.

Ο Χρήστος Γκουτίδης αγάπησε πολύ τη Λέρο και τους ανθρώπους της και όλα αυτά τα χρόνια με τη μόρφωση, τη διορατικότητα, την ευφυΐα και την εμπειρία του, είχε έντονη δράση και συμμετοχή στα δρώμενα για την πρόοδο του τόπου μας, που έγινε η πατρίδα του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η Μνήμη.

Μιχάλης Κόλιας,
Δήμαρχος Λέρου

Πηγή: Lerosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ