Λαϊκή Συσπείρωση: Σχόλιο για τις αλήθειες (;) και τα ψέματα (;) του Γρ.Τύπου της ΠΝΑΙ στο facebook

0
71

Σχόλιο

για τις αλήθειες (;) και τα ψέματα (;) του Γρ.Τύπου της ΠΝΑΙ στο facebook

Είναι προτιμότερο η Περιφερειακή Αρχή ν’ απαντήσει  στα ερωτήματα που της έθεσε η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, παρά να ξοδεύει «μελάνι» στη νέα της καμπάνια «Αλήθεια» και «Ψέμα» μέσω facebook, για να θολώσει τις πολιτικές της ευθύνες.

Οι αποφάσεις που επικαλείται η Περιφερειακή Αρχή,  ότι είναι ήδη γνωστές και δημοσιοποιημένες, στην πραγματικότητα αφορούν τα ακοστολόγητα προγράμματα τουριστικής προβολής που έφερνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ζητώντας λευκή επιταγή έγκρισης αγνώστων δαπανών από τους περιφερειακούς συμβούλους.

Η παράταξή μας ήταν η μόνη που καταψήφισε τις εκ των υστέρων κοστολογημένες σε 4.066.000 ευρώ δράσεις, με τις οποίες κατά κύριο λόγο εξυπηρετείται το τουριστικό κεφάλαιο. Την ίδια στιγμή για άλλες βασικές ανάγκες των νησιωτών (αντισεισμική θωράκιση) δεν βρίσκεις ούτε ένα ευρώ στον προϋπολογισμό.

Η εξαργύρωση μιας και μόνο επιταγής απ’ αυτές που επαίρεται, θα έφτανε π.χ. για την κατασκευή της Γέφυρας Κρεμαστής, που εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται στα μη επιλέξιμα της διαχρονικής πολιτικής, της οποίας σήμερα η Περιφερειακή Αρχή κρατάει τη σημαία.

11/04/2020

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ