Στην Κω ο Αλκιβιάδης Στεφανής: Συμμετείχε σε ημερήσιες και νυχτερινές επιχειρησιακές πλεύσεις (ΦΩΤΟ)

1
1223

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 επισκέψεις στις νήσους Σάμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, μικρόνησο Καλόλιμνο και βραχονησίδα Πλάτη.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Σάμου, τις έδρες των στρατιωτικών Μονάδων Λέρου και Καλύμνου και το Στρατηγείο της 80 ΑΔΤΕ (Κως), όπου συναντήθηκε με τους αρμόδιους φορείς και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές τους στο πλαίσιο αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών.

Επίσης, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Κανονιοφόρο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» (Λέρος), στα Επιτηρητικά Φυλάκια «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ» και «ΦΑΡΟΣ» (Καλόλιμνος), στην ΤΠΚ «ΜΥΚΟΝΙΟΣ» (Κως), στο Παράκτιο Περιπολικό «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» (Κως), ενώ συμμετείχε σε ημερήσιες και νυχτερινές επιχειρησιακές πλεύσεις με σκάφη και πλωτά μέσα του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. για αυτό ήρθαν σήμερα νέες φουρνιές λαθρομεταναστών. Επειδή έμαθαν ότι ήρθε ο Στεφανής. Πόσες βάρκες βγήκαν στη Κω και δεν ανακοινώνετε τίποτα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ