Δ. Κασσιώτη προς Περιφερειάρχη για θέματα Περιφερειακής ενότητας Κω

13
608

ΠΡΟΣ

Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

κ. Γιώργο Χατζημάρκο

κοινοποίηση:

Έπαρχο Κω – Νισύρου

κ.  Ιωάννη Καμπανή

 

Κύριε Περιφερειάρχη, Βάσει του Νόμου 4555/2018 – ΦΕΚ 133/Α/19-7-2018 (Πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ) προβλέπεται ότι οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες δύνανται να συγκαλούν τους περιφερειακούς συμβούλους της οικείας περιφερειακής ενότητας και να διαβουλεύονται επί των θεμάτων που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους σύμφωνα με την παράγραφο αυτή, καθώς και για κάθε άλλο θέμα που αφορά την οικεία περιφερειακή ενότητα. Νομίζω ότι πέρα από τις συνεδριάσεις αυτές με την ευθύνη των αντιπεριφερειαρχών είναι σκόπιμο να καθιερωθούν συνεδριάσεις των Επαρχιακών Συμβουλίων, δηλαδή των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας για τη συζήτηση, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τα Επαρχεία μας. Αυτή η λειτουργία συμβάλλει και αναβαθμίζει τόσο στην αποκέντρωση και δημοκρατική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, όσο και την ουσιαστική προώθηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων μας. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα όπως π.χ. προσφυγικό.

Με εκτίμηση

Κασσιώτη Διονυσία

Περιφερειακή Σύμβουλος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα το κειμενο καθολου και δεν σκοπευω να το κανω!!!Τρομαξα … που να βρω διαθεση για διαβασμα.!!….

  2. σε καίει το λαθρομεταναστευτικό (και όχι προσφυγικό)….. Ουδέν κρυπτόν υπό το φώς του ήλιου. Και τότε να δώ που θα τρέξετε να κρυφτείτε.

  3. Βλακα για να μαθαινεις το ψιτ δεν το κανουν στις γατες,το κανουν στους χαζους σαν και σενα !!!χαχαχαχαχ

  4. ΠΡΟς ΨΙΤ....τελικα εσυ εισαι ο χαζος η η γατα...??εγω νομιζω ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.....

    μια διαπιστωση που εχω κανει με σενα..μεσα απο τα σχολια σου .ειναι οτι σου υπολειπεται καποια στοιχειωδη μορφωση δημοτικου..επομενως ..δευτερον…εισαι τοσο θρασυδειλος..που δεν τολμας ουτε σε ενα σχολιο να γραψεις το ονομα σου..γιατι τι φοβασαι..ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ…ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ …@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,..γιατι αν εγραφες κατι σωστο..δεν θα κρυβοσουν σαν την ΓΑΤΑ….ψιψινα

    • Σιγα «διδακτωρ»με το δικο σου επιστημονικο επιπεδο,γελουν και οι μπουφοι στο παλιο ΠΥλι!!!χαχχαχα.Υ.Γ.γραψε μας πρωτα το δικο σου ονοματακι και τα λεμε μετα!!!Τι????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ