Δήλωση Αστυνομικού Διευθυντή Ε. Πιπέρη για τη σύλληψη τριών δραπετών ΠΡΟΚΕΚΑ στο Πυλί της Κω

7
1167

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Β΄ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΙΠΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΤΗΣ ΚΩ

 

Ο Διευθυντής της Β΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου κ. Ευάγγελος ΠΙΠΕΡΗΣ, αμέσως μετά τη σύλληψη τριών αλλοδαπών δραπετών  από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή του Πυλίου,  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Θέλω να εκφράσω δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους Αστυνομικούς που επιχείρησαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν από το ΠΡΟΚΕΚΑ Κω.

Με ζήλο και αυταπάρνηση έπραξαν το καθήκον τους.

 

Οι κάτοικοι της Κω και κατ΄ επέκταση της Βόρειας Δωδεκάνησου να αισθάνονται υπερήφανοι για το αξιόμαχο και το αίσθημα ευθύνης που  διακατέχει όλους τους Αστυνομικούς και να είναι σίγουροι ότι παρέχουμε τα εχέγγυα για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας.»

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας έπιασαν στον ύπνο... Τώρα κατόπιν εορτής ας δώσουμε και συγχαρητήρια....

    Λεπτομέρειες θα μας πει ο λαλίστατος διευθυντής; Και εάν οι κοψιμιός ήταν Τούρκοι πράκτορες και τραβούσαν για το διπλανό στρατόπεδο;;;;;;

    • ……Κυριε Βαγγελη οι αστυνομοι με τα αγροτικα ανεβοκατεβαινουν στον επαρχιακο με τα λεντ αναμμενα χωρις λογο και τρεχουν!! Που πανε?
      Αφου δεν σταματουν πουθενα!

  2. Ας μας πει για τις ευθύνες όσων εμπλέκονται στην απόδραση αντί να θριαμβολογεί για το αυτονόητο.

  3. Τιποτα δεν λειτουργει σε αυτον τον τοπο κυριε μαστροδιευθυντη… Αστα παλιοκατασταση

  4. απω τοτε που ηρθε αυτος ο ανθρωπος ολα δουλευουν ρολοι ,αλλα μαλλον αυτο δεν αρεσει!!!και το ξερουμε αλλα συνηθησαμε αλλιος ΕΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ!!!

  5. Να είστε καλά άνθρωπε μου
    Μου έμαθες τι είναι η διπλή γραμμή μετά από σαράντα χρόνια στο τιμόνι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ