Ρόδος: το τελευταίο αντίο στη Ζωή – Ρενάτε Αλαφάκη

0
7040

Η τελευταία σκηνή του δράματος που ξεκίνησε με τον τραυματισμό των δύο γυναικών στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα έξω από το αεροδρόμιο Παραδεισίου, θα «παιχτεί» αύριο στην Ελεούσα.

Εκεί, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στις 2 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την 27χρονη Ζωή Ρενάτε Αλαφάκη, η οποία για πέντε ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε!

Η νεαρή κοπέλα από τη Διμυλιά, επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο που «καρφώθηκε» σε κολώνα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (1η Φεβρουαρίου) και στο οποίο είχε χάσει τη ζωή της η 43χρονη οδηγός Ελένη Χατζηκυριαζή, από τη Σορωνή.

Το άτυχο κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά, έδωσε σκληρή αλλά άνιση μάχη στην εντατική του νοσοκομείου της Ρόδου όπου νοσηλεύτηκε αυτές τις μέρες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Προχθές βράδυ έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η διπλή αυτή τραγωδία, βύθισε στο πένθος για ακόμα μια φορά την κοινωνία της Ρόδου, η οποία παρακολουθεί σαστισμένη τα δεκάδες τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα που σημειώνονται ετησίως στο νησί μας.

Μόνο το 2019, ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα στα Δωδεκάνησα έφτασε τους 22 ενώ αντίστοιχα ο αριθμός των τραυματιών που διακομίσθηκαν μόνο στο νοσοκομείο της Ρόδου, ξεπέρασε τους 350.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ