Σύσκεψη για ανάδειξη της Ιπποκρατικής ταυτότητας της Κω | Επίσκεψη Υφ. Τουρισμού, Μάνου Κόνσολα & ΓΓ ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη

2
743

ΘΕΜΑ: «Σύσκεψη συνεργασίας για την ανάδειξη της Ιπποκρατικής ταυτότητας της Κω»

Επίσκεψη Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Μάνου Κόνσολα και Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη

 

Ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, θα παρουσιάσει την πρόταση για την ανάδειξη της Ιπποκρατικής ταυτότητας της Κω.

Στη σύσκεψη συνεργασίας με τους εκπροσώπους του πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης και τους φορείς του νησιού, που θα παρευρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης, και το μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ, κ. Πουλιού Νίκος, θα τεθούν και ζητήματα που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού.

Η συνάντηση και η παρουσίαση της πρότασης θα γίνουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την περίοδο αυτή, που κάποιοι φορείς της Λάρισας επιδιώκουν και σίγουρα θα πετύχουν να εδραιωθεί η Λάρισα στον παγκόσμιο χάρτη σαν μια Ιπποκρατική πόλη, ας αποφασίσουν επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς της Κω ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις-δράσεις, που θα οπλίσουν το νησί μας διεθνώς με τη δική του Ιπποκρατική αποκλειστική παρουσία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.