Μανόλης Καβαδάκης: Αργεί το 2020;

22
770

Αργεί το 2020;

 

Μέσα Οκτώβρη σε ενημέρωση των  βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το νομοσχέδιο για το άσυλο, ο κ. Χρυσοχοΐδης διαβεβαίωνε για μετακίνηση 20.000 προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στις 20 Νοεμβρίου οι κύριοι Στεφανής και Πέτσας διαβεβαίωναν και αυτοί, ανακοινώνοντας το σχέδιο της κυβέρνησης για το «μεταναστευτικό», όπως αυθαίρετα αποφάσισε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να μετονομάσει το προσφυγικό, πως επιδίωξη είναι η μεταφορά στην ηπειρωτική Ελλάδα των 20.000 έως τις αρχές του 2020.

Τι έχουμε όμως σήμερα στην Κω, τέλη Δεκεμβρίου;

Από 1.500 στο ΚΥΤ στο Πυλί  (7 Ιουλίου) να βρίσκονται και να «ζουν» σήμερα 4 και πλέον χιλιάδες πρόσφυγες μέσα στη λάσπη και στα παραπήγματα.

Σε συνθήκες απάνθρωπες, που δεν τιμούν τη χώρα και τον τόπο μας.

Ανάμεσά τους εκατοντάδες παιδιά, που το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο της «αριστείας», τους στέρησε ακόμα και το αναφαίρετο δικαίωμα της βασικής και υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Τι κατάφερε μέχρι σήμερα με την «πολιτική» της η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;

Να μετατρέψει τον τόπο μας σε ένα σύγχρονο κολαστήριο, σε μία τεράστια φυλακή, για ξεριζωμένους και κυνηγημένους, για οικογένειες και ασυνόδευτα παιδιά, για να λειτουργήσει, όπως πιστεύουν, αποτρεπτικά στον ερχομό άλλων προσφύγων.

Και οι τοπικοί βουλευτές και παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, οι λαλίστατοι όλη την προηγούμενη περίοδο, πού βρίσκονται σήμερα;

Όλοι αυτοί που αξιοποίησαν πολιτικά το προσφυγικό, που καλλιέργησαν τη ξενοφοβία και τον φανατισμό στις ψυχές των ανθρώπων, που τάχα νοιάζονταν για την Κω και το τουριστικό της προϊόν, (έτσι δεν έλεγαν;) σήμερα είναι άφαντοι, εξαφανισμένοι.

Πιστοί στρατιώτες της κυβέρνησης, ακολουθούν σιωπηρά και στηρίζουν τη γραμμή της για δημιουργία κλειστών κέντρων-φυλακών στο νησί μας, με απρόβλεπτες και ανυπολόγιστες συνέπειες για το ίδιο το νησί, τους συμπολίτες μας αλλά και τους κρατούμενους σε αυτά.

Τελικά…. αργεί το 2020.

 

Μανόλης Καβαδάκης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προτείνω στον κύριο Μανόλη να μας δείξει τον δρόμο με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Μεγάλο σπίτι έχει ας φιλοξενήσει 3-4 από τα καημένα τα παιδιά, δάσκαλος είναι, ας τους κάνει μαθήματα στον ελεύθερό του χρόνο.

    • Το ζήτημα είναι τι κάνει η κυβέρνηση και το κράτος. Από ότι κατάλαβα ο κ. Καβαδακης δεν είπε σε κανένα να πάρει πρόσφυγες σπίτι του αλλα γιατί η κυβέρνηση μας δουλεύει.

  2. Αφου ισλαμοποιησατε την ελλαδα με την ιδεολογια σας εχετε θρασσος και μιλατε ελεος !!!!!!

    • συγχαρητήρια κέρδισες τον τίτλο του Κώς2019 π.χ. όμως μήπως θα μπορούσατε ενεργέ Κώε πολίτη να μας εξηγήσετε πως ισλαμοποιήθηκε η πατρίδα μας με την ιδεολογία μας και ποια είναι αυτή η ιδεολογία της ισλαμοποίησης και πως εφαρμόστηκε

  3. Παρτους σπιτι σου.. ξεπουλησατε τα παντα στην θητεια σας και τωρα εχετε το θρασος ΝΑ εχετε αποψη. αφου ηταν τοσο καλα και ωραια στην Ελλαδα επι θητειας σας γιατι εχεις τον γιο σου να δουλευει στο εξωτερικο? ας ερθει εδω να δουλεψει 8 ωρες για 547 ευρω. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ . ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

  4. Βρε οι συνέταιροι !! Τι σκάτε ;; ΝΔ Και ΣΥΡΙΖΑ δεν διώξατε πιασμένοι χέρι χέρι τον κακό Κυριτση ;;;

  5. Ο κ. Μανόλης έχει δίκιο. Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη καταστρέφει τα νησιά μας. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Καμία αποσυμφόρηση. Ψεύτες και λωποδύτες μας κυβερνούν με ψεύτικα πτυχία του Κολαμπια

  6. Αν υπήρχαν καλοί χριστιανοί θα έπαιρναν τους πρόσφυγες σπίτι τους ή θα έτρεχαν να βοηθήσουν. Υπάρχουν χριστιανοί στην Κω;

  7. Τι ψάχνεις ρε Μανόλη. Οι βολευτές της Ν Δ έχουν χ@σμένη την Κω. Ουτε λαθραία δεν περνούν πιο. Που είναι ο μέγας και τρανός Κονσολας, ο Παππατζης που είναι;;;;

  8. Και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί όλοι τους εχθροί της πατρίδας μας!
    Όλοι για την κουτάλα με τα ζουμιά. Μόνιμο θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό και
    καρφί δεν τους καίγεται για τους ανθρώπους αυτής της χώρας. Πεινάνε; κρύώνουν;
    έχουν να πληρώσουν το νοίκι; χ@στήκανε όλοι. Είναι της μόδας να είσαι ακτιβιστής.
    Πουλάει…τρομάρα τους…..

  9. Προτείνω σε όσους λένε ότι είναι πραγματικοι χριστιανοί και φοβούνται μην ισλαμοποιηθει η Ελλάδα απο τους μουσουλμανους προσφυγες να δώσουν το καλό παράδειγμα και να πάρουν τα Χριστούγεννα σπίτι τους τα παιδιά των προσφύγων όπως διδάσκει το ευαγγέλιο.

  10. Ωρες ωρες απορω, και περνανε οι ωρες απορωντας…..και μετα μενω με την απορια,γιατι απορουσα τοσες ωρες……………..Υ.Γ.ασε μας ρε φιλε!

  11. Ο #αριστερος#ειναι σαν την γατα….ποτε δεν θα βουτηξει στο νερο,ποτε δεν θα ψαρεψει,αλλα τρελαινεται να αρπαξει και να τρωει τα ψαρια που οι αλλοι πιανουν!

  12. Πρώτον είναι μόνο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ και τίποτα άλλο. 2ο) Εσείς είσαστε αυτοί που ανοίξατε τα σύνορα και δημιουργήθηκε όλο αυτό το χάλι. 3)Πως, (και γιατί) θα τους διδάξεις σε σχολεία με τα παιδιά μας όταν δεν μιλούν Ελληνικά. 4)Αν δεν τους αρέσει εδώ να ζητήσουν να τους στείλουν πίσω και να πουν σε άλλους να μην έρχονται. 5)Σταματήστε να χαρακτηρίζετε τους πάντες φασίστες, ρατσιστές ξενοφοβικούς και ότι μ…ία σας έρθει στο άδειο σας κεφάλι. Απλά θέλουμε την πατρίδα μας χωρίς αυτούς όπως πριν. Αν δέν είσαι τίποτα από αυτά πάρτους σπίτι σου όπως γράφουν και άλλοι πιό πάνω. 6) Ευτυχώς που τα παιδιά μου που δεν ήταν στην τάξη σου για να τα διδάξεις….!! 7) Σταμάτα να κρίνεις την ΝΔ. Τα ίδια σ…είστε αλλά εσείς καταστρέψατε τα πάντα.

    • Δεν έχεις καταλάβει η κάνεις τον χαζό κρετινάκο πως το μεταναστευτικό είναι καθαρά και μόνο θέμα Τουρκίας. από αυτούς εξαρτώνται και μόνο οι ροές αφού αυτοί έχουν την δυνατότητα να ανοιγοκλείνουν την κάνουλα όπως τους βολεύει προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις στην Ε.Ε., δυστυχώς δεν μπορεί; να κανονίσεις να έχεις την πατρίδα σου χωρίς αυτούς αφού υπάρχουν διεθνείς νόμοι και συνθήκες που κανονίζουν το πως θα τους συμπεριφερθής , έτσι ακριβώς όπως εσύ αντιμετώπιζαν στις αρχές του 1900 οι Αμερικάνοι τους ταλαίπωρους Έλληνες που πήγαιναν για δουλειά στην Αμερική

  13. να παίξετε να βοηθήσετε και κανένα μετανάστη να βγει, και έτσι όπως είστε άιντε να βουτήξτε στα βαθιά.

  14. ΚΑΒΑΔΑΚΗ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ!!! ΜΗ ΓΥΡΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ .ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΡΗΜΑΞΑΤΕ!!!

  15. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΕΛΑΗΔΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΣΕΙΣ??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ