Δεν τα κατάφερε η 18χρονη Καλυμνιά Σταματία Κλειδομύτη να προκριθεί στην φάση των Knockouts στο The Voice of Greece (ΒΙΝΤΕΟ)

0
740

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 η φάση των  Knockouts στο  The Voice of Greece που προβάλλεται από  την τηλεόρση του ΣΚΑΪ και πρώτες στη σκηνή ανέβηκαν τρεις από τις παίκτριες της ομάδας της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Η coach Ελεόνώρα Ζουγαννέλη  ήταν εκείνη που επέλεξε τα τραγούδια για τα τρία πρώτα κορίτσια μεταξύ των οποίων και η 18χρονη ταλαντούχα Καλυμνιά Σταματία Κλειδομύτη.  Τα κορίτσια  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως μια ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Σταματία τραγούδησε το ‘When We Were Young με τη γλυκιά και μελωδική φωνή της αποδίδοντας με ξεχωριστό τρόπο το τραγούδι και με μία όμορφη σκηνική παρουσόια αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

Δείτε τη Σταματία να τραγουδά

Όμως τον τελευταίο λόγο για την επιλογή είχε η Ελεονώρα Ζουγανέλη που δυσκολεύτηκε αρκετά . Παρά τα κολακευτικά λόγια που είπε στην Σταματία δεν ήταν η τελική επιλογή της.

Δείτε τι είπε η Ελεονώρα για τη Σταματία.

«Για σένα γλυκιά μου Σταματία είναι αξιοθαύμαστο  αυτό που έκανες σήμερα . Είσαι ένα κορίτσι πάρα πολύ συνεσταλμένο και ντροπαλό, δούλεψες πάρα πολύ. Νομίζω ότι έκανες ένα πολύ μεγάλο βήμα προσωπικής κατάκτησης. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια και χαίρομαι παρά πολύ γι αυτό. Έχεις παρά πολύ μεγάλο δρόμο μακάρι να είσαι πάντα ικανή να βουτάς»

Δείτε την απόφαση της Ελεονώρας

Πηγή: kalymnos-news.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ