Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση του Ιπποκρατείου Μελάθρου Κω 70χιλ. ευρώ

0
1026

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση του Ιπποκρατείου Μελάθρου Κω

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω, που στόχο έχει να αναδείξει και να αξιοποιήσει το μοναδικό σε παγκόσμια εμβέλεια πολιτιστικό κεφάλαιο της κληρονομιάς του Ιπποκράτη

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου “Αναβάθμιση Ιπποκρατείου Μελάθρου Κω”, με συνολικό προϋπολογισμό 70.000 ευρώ.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η αντικατάσταση των υφισταμένων δαπέδων στο ισόγειο του κτιρίου, με πλακίδια από τεχνητό γρανίτη, πλην του χώρου υποδοχής που είναι επιστρωμένος με λευκό μάρμαρο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού σε ψηφιακή μορφή, καθώς και έντυπο οικονομικής προσφοράς, από την έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, μέχρι την Πέμπτη 31/10/2019.
Η καταληκτική ημέρα και ώρα υποβολής των προσφορών είναι η Τρίτη, 5/11/2019 και ώρα 10:00 πμ, οπότε και θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών.
Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, Ν. Δωδεκανήσου.
Η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 90 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, βάσει προγραμματικής σύμβασης, ύψους 500.000,00 ευρώ, που έχει συναφθεί μεταξύ Περιφέρειας, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, που στόχο έχει να αναδείξει και να αξιοποιήσει το μοναδικό σε παγκόσμια εμβέλεια πολιτιστικό κεφάλαιο της κληρονομιάς του Ιπποκράτη, μέσω της δημιουργίας περιβαλλοντικού πάρκου ιστορίας της Ιατρικής στην Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ