ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δικηγορικός Σύλλογος Κω – Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: Ο Νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας στο Κυπριώτης Πανόραμα

3
3284

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: Ο Νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, διοργάνωσε με επιτυχία το πρωί ο Δικηγορικός Σύλλογος Κω στο Κυπριώτης Πανόραμα.

Ομιλητές ήταν η Μαρία Καϊάφα – Γκμπάντι (Καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου ΑΠΘ)

και ο Νίκος Χατζηνικολάου (Δικηγόρος, Διδάκτωρ Ποινικού Δικαίου ΑΠΘ).

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Έπαρχος Κω Ι. Καμπανής, ο Αντιδήμαρχος Π. Αβρίθης, ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Κ. Χόνδρος, Δικαστικοί, Εισαγγελείς, Εφέτες και πολλά μέλη του Δικηρικού συλλόγου Κω καθώς και Δικηγόροι από τη Ρόδο.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ δικηγόροι από τη Ρόδο υπήρχαν και πολλοί Δ ικαστες κ εισαγγελείς ακόμα κ έφερες. Γιατί δεν τους αναφερετε;

  2. Παιδιά αστε τα σεμινάρια και πιάστε τις προπονήσεις, πρέπει να δουλέψετε στην άμυνα και στα ριμπάουντ,αν δείτε ότι κάποιος πάει να βάλει ποντο κάντε αμέσως ένσταση. Tip: Να θυμάστε ότι αν αντιμετώπιζετε ομάδες με ψηλότερους παίχτες υπάρχει το δεδικασμένο της αρ. απ. 3000/17 Παπαδόπουλου κατά δημοσίου. Αν πάλι σας κάνουν αντιαθλητικα φάουλ σας καλύπτει η απόφαση 5102/12 του Στε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.