Ι. Καμπανής: Βασική προτεραιότητά μας η σταδιακή αποκατάσταση και η διασφάλιση της οδικής ασφάλειας

11
988

Βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και του Επαρχείου Κω είναι η σταδιακή αποκατάσταση και η διασφάλιση της οδικής ασφάλειας για την οποία θα επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Προς το παρόν επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω ότι πραγματοποιούνται τα εξής έργα:

A) H Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

Β) Η επαναδιαγράμμιση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής απόφασης της Περιφερειακής Αρχής να θέσει σε προτεραιότητα την βελτίωση του οδικού δικτύου στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας των χρηστών του δικτύου.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Επαρχείου της Κω μεριμνούν διαρκώς για την μελέτη και υλοποίηση έργων τα οποία θα συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Αποσκοπούμε σε μια άριστη συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου Κω.

Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου

Ιωάννης Καμπανής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συγχαρητήρια κύριε έπαρχε.
  Επί τέλους να καθαριστούν τα χαντάκια, να κλαδευτούν τα δέντρα, να γίνει διαγράμμιση, να αντικατασταθούν και να συμπληρωθούν κατευθυντήριες πινακίδες και πινακίδες οδικής κυκλοφορίας. Αυτά τ΄ απλά που επί πέντε χρόνια δεν έβλεπε ο προηγούμενος έπαρχος.

 2. γιαννη οχι λογια . καμετε εργα. εκει που λιμναζει στου σκλαβενιτη τι θα καμετε; χρειαζεται σοβαρη μελετη. τι θα καμετε με καποιους κομβους οπου υπαρχουν μελετες; τρεξε γιαννη. η κως εχει πολλα και μεγαλα προβληματα.

 3. 30 ΚΟΛΩΝΕΣ φωτισμου ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ .ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ.

  φτιαχτε πρωτα να δουμε.απο δελτια τυπου μας χορτασε ο κυριτσης.να δουμε αποτελεσμα.

 4. Το Επαρχείο στο μόνο που έχει αρμοδιότητα είναι οι παρελάσεις και οι καταθέσεις στεφάνων. Τα άλλα όλα που γίνονται η δεν γίνονται είναι αρμοδιότητα των υπηρεσιών της Περιφέρειας στη Ρόδο.

 5. Το Επαρχείο στο μόνο που έχει αρμοδιότητα είναι οι παρελάσεις και οι καταθέσεις στεφάνων. Τα άλλα όλα που γίνονται η δεν γίνονται είναι αρμοδιότητα των υπηρεσιών της Περιφέρειας στη Ρόδο.

 6. κωτης
  Κάντε σας παρακαλώ μια βόλτα με το αυτοκινητό σας νύκτα κατά μήκος του επαρχειακού μέχρι του Σταυρού το Πέραμα. Όπου υπάρχει κακής ποιότητας και τις περισσότερες φορές λάθος τοποθέτησης φωτισμός, που σημαίνει χωρίς κάποια μελέτη έγινε η τοποθέτησή του ή και για χιλιόμετρα καθόλου φωτισμός!Η Κως είναι ο τρίτος μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της Χώρας και προσφέρει εκατομμύρια ευρώ στον κρατικό κορβανά. Εν έτει 2019 δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα!
  Είναι καιρός να σοβαρευτούμε και να απαιτήσουμε αυτά, που μας αναλογούν ως τόπος, ως κοινωνία
  ως πολίτες, όχι δευτέρας και τρίτης κατηγορίας, από τον ναρκιστικό ροδοκεντρισμό των αρχόντων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ