Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος με το χαμόγελο

0
929

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε τόσο γρήγορα και τόσο άδικα  από τη ζωή ο Δάσκαλος Μάκης Κυριαζής. Ένας άνθρωπος από τη Φλώρινα, που ήρθε στη Ρόδο ως εκπαιδευτικός πριν από 22 χρόνια και ο οποίος αγάπησε τον τόπο μας και τους ανθρώπους  όσο ελάχιστοι. Υποδιευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο της Παστίδας, αγωνιούσε μέχρι το τέλος για τα παιδιά, για τους συναδέλφους, για το σχολείο. Έδινε οδηγίες  σε όλους, τι να κάνουν μέχρι να επιστρέψει στα καθήκοντά του – γιατί είχε μέσα του απίστευτο κουράγιο.

Χθες το πρωί, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, οι γονείς των παιδιών μαζί με τους συγγενείς του και την οικογένειά του, τού είπαν το τελευταίο αντίο.  Ο αδελφός του Γιώργος, μέσα στον βαρύ πόνο της οικογένειας, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτή τη σκληρή και άνιση μάχη που έδωσε. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας.
Σπάνιος άνθρωπος και φίλος ο Μάκης. Νηφάλιος και πράος. Οργανωτικός και αποτελεσματικός.  Ποτέ δεν είχε ανταλλάξει κακή κουβέντα με κανέναν.  Ήταν ο Δάσκαλος   με το χαμόγελο. Κι όσοι τον γνώρισαν, ποτέ δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν. Καλό παράδεισο, Δάσκαλε…                                                                                                                 Μιχ.Μ.

Ανακοίνωση – ψήφισμα των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας

«Με ανείπωτη θλίψη, πληροφορηθήκαμε το θάνατο του συναδέλφου μας και επί χρόνια μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, Μάκη Κυριαζή.Ένας εξαιρετικός επιστήμονας – δάσκαλος, σπάνιος άνθρωπος υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, έφυγε από κοντά μας μετά από ολιγοήμερη μάχη με τον καρκίνο.Το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Ρόδου, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και να καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία

Καλό σου ταξίδι Μάκη…….

Ο πρόεδρος Γιώργος Ντέντας ο Γεν. Γραμματέας Γιώργος Τζωρτακάκης

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ