Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω

0
342

Κατασχέθηκαν -830- πακέτα τσιγάρων, χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης

Συνελήφθησαν σήμερα (07 Σεπτεμβρίου 2019) πρώτες πρωινές ώρες στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους κατηγορούμενους κατά την άφιξή τους στο νησί με πλοίο της γραμμής από Πειραιά και βρέθηκαν στην κατοχή τους -830- πακέτα τσιγάρων.

Τα ανευρεθέντα τσιγάρα, δεν έφεραν ειδική ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποσταλούν στην τελωνειακή Αρχή Κω προς υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων – δασμών.

Οι συνεληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Συνελήφθησαν χθες (06 Σεπτεμβρίου 2019) στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 40 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστογραφημένων και με στοιχεία άλλου προσώπου διαβατηρίων καθώς και πλαστής άδειας διαμονής, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Δανία, τη Τσεχία και την Ολλανδία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ