Βασίλης Α. Υψηλάντης: Το Υπουργείο Παιδείας δεν θα αποστερήσει αντιθέτως θα δώσει την ευχέρεια στους δήμους Κω – Ρόδου να εφαρμόσουν και φέτος την δίχρονη προσχολική αγωγή

3
1155

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Το Υπουργείο Παιδείας δεν θα αποστερήσει αντιθέτως θα δώσει την ευχέρεια στους δήμους Ρόδου και Κω να εφαρμόσουν και φέτος την δίχρονη προσχολική αγωγή. »

Το Υπουργείο Παιδείας δεν θα αποκλείσει αντιθέτως θα δώσει την ευχέρεια στους δήμους Ρόδου και Κω να εφαρμόσουν και φέτος τη δίχρονη προσχολική αγωγή.

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε κατά την συνάντησή τους σήμερα στο υπουργείο παιδείας η κ. Αναστασία Γκίκα στον Α’ Κοσμήτορα της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντης.

Για το ίδιο θέμα ο βουλευτής Δωδεκανήσου συζήτησε με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη η οποία παρακολουθεί θετικά την πορεία του ζητήματος.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρώτο σοβαρό δείγμα της νέας Κυβέρνησης Μητσοτάκη θα είναι απ’ ότι φαίνεται η παραχώρηση μέρους του ασφαλιστικού κρατικού αναδιανεμητικού συστήματος σε ιδιώτες. Ναι όπως ακούσαμε και διαβάσαμε οι επικουρικές πάνε σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες με ατομική ευθύνη του ασφαλισμένου και όταν η επένδυση του θα πηγαίνει καλά θα αυξάνεται η σύνταξη αλλά όταν θα πέφτει τότε πάπαλα. Αυτοί που μας πτώχευσαν και ρήμαξαν τις συντάξεις δεν έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και μας παραδίδουν στους μεγαλοκαρχαρίες που πτώχευσαν τις επιχειρήσεις τους ενώ οι ίδιοι έχουν τα λεφτουδάκια μας σε Οφσορ.

  2. H NΔ και ο Μητσοτακης ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, αυτα ΚΑΝΟΥΝ. ….Το προβλημα δεν ειναι σε αυτους αλλα σε εκεινους τους συνταξιουχους που τους ακουγαν και νομιζαν οτι…ψιχαλιζε !!! Ακουγανε τον Αυτια και νομιζανε οτι τους ….νοιαζοτανε !!!!!!!!!!!!!!! Σκασιλα του του Αυτια και του Κουλη για τους συνταξιουχους !!!!! Αυτοι , με τους φιλους τους, ηρθανε για να κανουν ΜΠΙΖΝΕΣ και να (ξανα) ΦΑΝΕ τα λεφτα των Συνταξιουχων… ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

    • Αυτοκτωνα.Τετοια μυαλα του 60 δεν χρειαζοντε στη χωρα.Οι κακοι δεξια που σκοπο εχει να φαει τα λεφτα του συνταξιουχου και η καλη αρριστερα που σκοπο εχει να μοιραζει λεφτα.Ρε ξεκωλα επιτελους.Θα ξαναγινουμε κανονικη χωρα και δεν εχετε θεση σε αυτή .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ