Mητέρα και γιος συνελήφθησαν για τον θάνατο του 65χρονου Ροδίτη «ομπρελά»

0
421

Μία 67χρονη από την Αρμενία και ο 28χρονος γιος της συνελήφθησαν, τα οποία ήταν τα άτομα που καβγάδισαν με τον 65χρονο ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα έπεσε νεκρός στην παραλιακή οδό της Ψαροπούλας.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του 65χρονου διενεργήθηκε προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και έτσι μητέρα και γιος συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (9 Αυγούστου) το μεσημέρι και μετά τον εντοπισμό του 28χρονου και της μητέρας του, και οι δύο προχθές το πρωί προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με εντολή του οποίου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μιλώντας στη «Ροδιακή», οι συγγενείς του 65χρονου, κατήγγειλαν ότι το περιστατικό διαδραματίστηκε περίπου στις δύο το μεσημέρι της 9ης Αυγούστου, σε κεντρική παραλία της Ρόδου, ανάμεσα στον 65χρονο και δύο αλλοδαπούς, συγγενικά πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία επρόκειτο να νοικιάσουν ξαπλώστρα στην παραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι δύο αλλοδαποί όταν τους ζητήθηκε από την υπεύθυνη των ομπρελών να καταβάλλουν το αντίτιμο  της ομπρέλας αρνήθηκαν. Τότε μεσολάβησε ο 65χρονος τον οποίο η αλλοδαπή φέρεται να χαστούκισε ενώ και με τους δύο φέρεται να είχε έντονη λογομαχία.

Έπειτα ο άτυχος άνδρας απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε προς το όχημά του όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε. Όπως δήλωσε η κόρη του μιλώντας στη «Ροδιακή», υπέστη κατά πάσα πιθανότητα «καρδιακό επεισόδιο» και κατέρρευσε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά.

Αμέσως μετά το περιστατικό η σύζυγος του 65χρονου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου όπου και υπέβαλε μήνυση, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Η οικογένεια του άτυχου 65χρονου ζήτησε να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες και σε ποιους για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ