Στην Κάρπαθο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης (ΦΩΤΟ)

0
673

Θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Στο νησί της Καρπάθου, βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή.

Όπως συγκεκριμένα ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της Καρπάθου και το απόγευμα θα επισκεφτεί την κοινότητα Ολύμπου.

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να αναχωρήσει από το νησί το απόγευμα της Κυριακής με προορισμό την Αθήνα.

Όπως έχει ανακοινώσει ο δήμος Καρπάθου,  στις 9 το πρωί του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στη διάρκεια της οποίας ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης, θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καρπάθου.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύεται από τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, ενώ τον υποδέχθηκαν στο νησί ο υφυπουργός Τουρισμού Μ. Κόνσολας και οι βουλευτές Δωδεκανήσου Β. Υψηλάντης, Μ. Ιατρίδη και Ι. Παππάς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τοπικοί φορείς σκοπεύουν να ενημερώσουν τον πρωθυπουργό στη διάρκεια της παραμονής τους, για τα ειδικότερα θέματα που αντιμετωπίζει η Κάρπαθος αλλά και τα νησιά, ζητώντας να δρομολογηθούν οι διαδικασίες επίλυσής τους.

 

* Φωτογραφίες: Καλλίνικος Νικόλαος Μαυρολέων

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ