Νομαρχιακές Επιτροπές Νότιας και Βόρειας Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ

0
83

Νομαρχιακές Επιτροπές

Νότιας και Βόρειας Δωδεκανήσου

Ρόδος, 11-07-2019

Οι Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νότιας και Βόρειας Δωδεκανήσου εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 28.831 συμπολίτες μας που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στις εθνικές εκλογές.

Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, συμβάλλοντας στην απαιτητική προεκλογική περίοδο.

Ταυτόχρονα συγχαίρουμε τον επανεκλεγέντα βουλευτή Δωδεκανήσου Νεκτάριο Σαντορινιό, π. Αν. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ευχόμενοι ολόψυχα μια καλή και δημιουργική θητεία, αλλά και τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό μας, τον Δημήτρη Γάκη, τον Ηλία Καματερό, τον Γιώργο Αναστασιάδη, την Άννυ Μοσχονά, τη Στέλλα Γιάνναρου και τη Μαρία Γκασούκα, για τον αγώνα που έδωσαν με ήθος και ευπρέπεια, στα πλαίσια της συλλογικής μας προσπάθειας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από 4,5 χρόνια, παράλαβε μια χώρα στο έλεος της χρεοκοπίας, με μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε συνθήκες φτωχοποίησης και κρίσης.

Σήμερα, παραδίδει μια χώρα ελεύθερη ξανά και την κοινωνία όρθια, με 37 δις στα ταμεία του κράτους, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με ανακτημένο το κύρος και την αξιοπιστία της.

Η διατήρηση των ποσοστών και των ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, αλλά και το πανελλαδικό αποτέλεσμα (31,53%, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αντιπολίτευσης στην Ευρώπη), αποτελούν εγγύηση, αλλά και παρακαταθήκη για νέους αγώνες αντίστασης, για την προστασία των σημαντικών κατακτήσεων της κοινωνικής πλειοψηφίας και των εργαζομένων.

Κοιτάζουμε μπροστά, στο αύριο.

Θα προχωρήσουμε με μεγαλύτερη δύναμη, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία να αποτελέσουν τον πυλώνα συσπείρωσης, αναφοράς και συστράτευσης όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, με ευθύνη για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Το Γραφείο Τύπου.-

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ