Κως: Το μυστήριο με τους Παράξενους Ήχους της Γης; (video)

17
11893

Τα τελευταία χρόνια, σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά, ακούγονται παράδοξοι θόρυβοι που τρομοκρατούν όσους τους ακούν και τους «πιάνεται η ψυχή»…

Η πιο εύκολη απάντηση που δίνεται είναι ότι πρόκειται για τους αγγέλους της Αποκάλυψης και ότι οι ήχοι αυτοί προέρχονται από τον ουρανό. 

Πρόσφατα έχουμε μαρτυρίες κατοίκων της Κω που άκουσαν έντονα βουητά χωρίς κάποιο επακόλουθο.
Αυτό βεβαία θα μπορούσε να είχε δυο εξηγήσεις λόγο των καθημερινών παραβιάσεων των τούρκικων μαχητικών, κάποιο από αυτά να έκανε απαγορευμένη υπερηχητική πτήση σε χαμηλό υψόμετρο σπάζοντας το φράγμα του ήχου και προκαλώντας αυτές τις μαρτυρίες για ανεξήγητο ήχο που ακολουθήθηκε από εκρηκτικό θόρυβο.

Η άλλη και όχι  τόσο ευχάριστη εκδοχή είναι ότι από τις προσπάθειες εξόρυξης πετρελαίου που γίνονται στις γύρο περιοχές τα τελευταία χρόνια , να ενοχλήθηκε η φυσική αρμονία ξυπνώντας έτσι την οργή της Γης προς τους εισβολείς.

Αλλά τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει;
  

Αν και πολλές προσπάθειες έχουν γίνει προκειμένου να εξηγηθεί το φαινόμενο, καμία απάντηση δεν φαίνεται να ευσταθεί και να είναι η κατάλληλη. Ακόμη και η ίδια NASA, η οποία εξηγεί ότι μπορεί να είναι θόρυβοι του περιβάλλοντος από τη Γη, καθώς ο πλανήτης εκπέμπει «φυσικές εκπομπές ραδιοφώνου», δεν μπορεί να αποδείξει τη θεωρία της.

Πρόσφατα πάλι,
από τις αρχές του 2016 αλλά έως και το 2019, τέτοια Μουγκρητά της Γης, ακούστηκαν στην Κωνσταντινούπολη και ενδεχομένως στην Ζάκυνθο όπως και στη Κω τελευταίες μέρες  28 & 29/06/2019.

Τι συμβαίνει τελικά;
 
Οι Θιβετιανοί μοναχοί που διαλογίζονται σε μια σπηλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα λένε ότι, οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούγονται ήδη από το 2011, προέρχονται από το εσωτερικό της γης. Εξηγούν, μάλιστα, ότι κάποια πνεύματα μεταδίδουν τηλεπαθητικά αυτούς τους ήχους ως προειδοποίηση ότι κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί σύντομα.

Αλλά μπορεί να είναι κάποια πνεύματα υπεύθυνα για τους αλλόκοτους ήχους;

Μπορεί να είναι αυτά που φυσούν τις σάλπιγγες της Αποκάλυψης;

H Linda Moulton Howe, ένας άνθρωπος που προσπάθησε να φέρει στο φως την συγκάλυψη για την πυραμίδα στην Αλάσκα, στο όρος McKinley μιλώντας με άνθρωπο του αμερικάνικου στρατού, κάνει και πάλι μία εκ βάθους έρευνα σχετικά με τους ανατριχιαστικούς ήχους που ακούγονται σαν μουγκρητά, σαν σάλπιγγες ή σαν επιθανάτιους ρόγχους.

Σύμφωνα με την έρευνά της,
η πηγή των ήχων αυτών προέρχεται από το εσωτερικό της Γης.

Πράγματι, φαίνεται πως κάτι συμβαίνει στον εσωτερικό πυρήνα της Γης και έχει να κάνει με τους μαγνητικούς πόλους και την αλλαγή τους, γεγονός που περιλαμβάνει «ανακύκλωση» των μετάλλων στο μανδύα της Γης.

Οι μυστηριώδεις ήχοι, ουσιαστικά δημιουργούνται μέσα στον μανδύα από μεγάλες ηλεκτροστατικές εκκενώσεις ενέργειας οι οποίες σπρώχνονται μέσα από το φλοιό της Γης προς τα έξω, εκπέμπονται ως υπόηχοι, φτάνουν ή διαπερνούν την ιονόσφαιρα και στη συνέχεια ανακάμπτουν σε χαμηλότερη συχνότητα την οποία μπορούμε να ακούσουμε και να αισθανθούμε σαν δονήσεις.

Δηλαδή, με πιο απλά λόγια, υπάρχει μία ενέργεια που ανακατεύεται στο εσωτερικό της Γης, βγαίνει από μέσα χωρίς να την ακούμε και περνώντας στην ιονόσφαιρα επιστρέφει πίσω σε μας με τον τρόπο ακριβώς που την ακούμε ή την αισθανόμαστε, όπως αναφέρει το strange.

Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει μια αλλαγή στην ταχύτητα της κίνησης του μανδύα, η οποία επηρεάζει την μαγνητική αγωγιμότητα. Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αποδυνάμωση και την ενίσχυση των ανωμαλιών του μαγνητικού πεδίου παρόμοια με την τελευταία σημαντική μετατόπιση των πόλων.

Δεδομένου ότι η Γη έχει καθυστερήσει για μια μετατόπιση των πόλων, όλοι αυτοί οι περίεργοι ήχοι και οι ακραίες καιρικές συνθήκες θα μπορούσαν να είναι μερικά σημάδια μιας διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και που ενδεχομένως θα μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη αστάθεια των οικοσυστημάτων μας με δυσάρεστες ή ακόμη και καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα.
 
Πάντως, το φαινόμενο των αποκρουστικών ήχων δεν είναι σύγχρονο. Στην αρχαιότητα ακούγονταν τέτοιοι θόρυβοι. Ο Διόδωρος θεωρεί πως έχουν να κάνουν με την αλλαγή γενιάς -σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία σχέση με την μετατόπιση των πόλων.

Ωστόσο, αυτές οι δύο θεωρίες, του Διόδωρου και της Linda Moulton Howe, μπορεί να έχουν μία κάποια κοινή συνισταμένη; Ίσως.

Ίσως, πάλι και όχι. Το μέλλον είναι κοντά…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  • …και η Ελληνική ΝΑΣΑ δηλαδή η Μ.Α.Σ.Α (Μονάδα Απίστευτων Συμπαντυκών Ανακαλύψεων) επίσης γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, αλλά δεν λέει!!

 1. Προς Suicidal angels... Σου είπα πίσω στο survivor.. Εσύ. Μην σηκώνεσαι από τον καναπε

  Τα ειρωνικά σχόλια από άσχετους περιττεύουν… Κάτσε απόλαυσε τα φοφικο βλέποντας survivor..και οι γυναίκες βέρα στο δεξί . Εξαλου δεν είναι τυχαίο το νούμερο τηλεθέασης, εκφράζει το ποσοστό άγνοιας και αποβλάκωσης και , ο ψεκασμός.. πιάνει…για να κρατάνε το πλήθος κοιμισμένο

  • …δεν τα βλέπω αυτά τα προγράμματα που μου είπες, μάλλον εσύ αποβλακώνεσαι με τα διάφορα site που ασχολούνται με αυτά τα φαινόμενα, γράφοντας κάποιες φορές υπερβολές!

 2. Φίλε suicidal angel.... Έχω δίκιο ότι βλέπεις survivor η παίζεις pro και PlayStation

  Γιατί εγώ έγραψα για το τεχνητό σεισμό στην Κίνα από τους Αμερικανούς και ίσως και πρόκληση τεχνικών σεισμών από αμερικανική τεχνολογία μέσω. HAARP , για γεωφυσικους και όχι μόνο σκοπους ,και ίσως της κω και παγκόσμια για εύρεση πετρέλαιου, και όχι μόνο ίσως αναμιγνυονται τεχνητά μέσα .. Αν επιμένεις ότι καλυμνιοι πετάνε δυναμίτες σε 30 χώρες στον κόσμο, η ή βροχή, το χαλάζι, η άνοδος θερμοκρασίας,οι τυφώνες, η αλλαγή, τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρο τον πλανήτη τα βουητα και οι εκρήξεις είναι φυσικά φαινόμενα.. Συνέχισε τον ύπνο

  • Το διάβασα το σχόλιο σου, …’για το τεχνητό σεισμό στην Κίνα από τους Αμερικανούς’ …και σου απάντησα από κάτω (πιστεύω να διάβασες την απάντησή μου). Σαφώς και κάποια καιρικά φαινόμενα μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας δεν αντιλέγω,…όμως να μην παραβλέψουμε ότι διάφορα site γράφουν πάρα πολλές υπερβολές πάνω σε αυτά τα θέματα και μάλιστα τα συνδέουν και με συνωμοσιολογίες κ.τ.λ.
   Τώρα αυτό που μου γράφεις για τους δυναμίτες από τους Καλύμνιους, δεν έγραψα τέτοιο σχόλιο εγώ!!
   Δεν έχω γράψει εγώ όλα τα σχόλια φίλε…!!

  • Μπορεί να έχεις δίκιο ως προς τα ειρωνικά σχόλια πολλών, όμως με όλα αυτά που διαβάζουμε καθημερινά, δεν ξέρουμε τι να πρώτο πιστέψουμε! …για παράδειγμα, μπαίνεις σε κάποια ‘Θρησκευτικά’ site που γράφουν για προφητείες, και με αυτά όμως που διαβάζεις είναι να σου φύγει το καφάσι!!
   Κάπως έτσι είναι και αυτά τα site που γράφουν για ψεκασμούς και για όλα αυτά τα φυσικά φαινόμενα που ναι μεν υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας (δεν αντιλέγω όπως προείπα), όμως καταλήγουν σε υπερβολές, και καταλήγουν επίσης να γίνονται γραφικοί και μάλιστα τους κακοφαίνεται που τους αποκαλούν ‘ψεκασμένους’!!

 3. Περί μανδύα της γης και αλλαγές στο εσωτερικό της γης και μ@λακιες,,,ΞΥΠΝΗΣΤΕ.. ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΌΡΡΗΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ HAARP ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΝΕΩΝ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ , ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΎΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΑΠΌ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ, ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΏΝ ΒΟΜΒΏΝ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ,…ΤΕΧΝΟΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ TESLA, ΔΕΝ ΛΈΩ ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΊ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΚΑΛΆ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΆΤΑΙ… ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΑΠΌ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ . ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΚΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΔΎΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑ@ΠΑΡΙΕΣ

 4. Πάντως χθες οι ήχοι που ακούγονταν ήταν βεγγαλικά από απέναντι.

  Αλλά τα σκυλιά όλης της περιοχής επηρεασμένα απ τους περίεργους καταχθόνιους προχθεσινούς ήχους ,γάβγιζαν όλη νύχτα και ήταν ανήσυχα.

 5. Το playstation, όμως που παίζεις, η μπορεί και κάτι άλλο, που παίζεις όλη μέρα σαν νέος 20χρονος να σε έχει πειράξει.. Και να σε έχει τύφλωσει.. . ΚΑΙ Δεν θέλω να απαντάω σε 20χρονα… Με γνώσεις, και iq 10χρονου. .

  • …20χρονος; Είμαι κατά πολύ μεγαλύτερος!! Η μελέτη και η γνώση σαφώς και δεν σε αποβλακώνουν (δεν είπα εγώ το αντίθετο), όμως όταν αυτές οι ‘μελέτες’ συνδυάζονται με τα διάφορα site που γράφουν υπερβολές (όπως ανέφερα και στα πιο πάνω σχόλιά μου), τότε τη σοβαρή συζήτηση να κάνεις; Αν εσύ είσαι επιστήμονας και ασχολείσαι με αυτά τα θέματα ,τότε γράψε επώνυμα το όνομά σου ή κάνε ένα άρθρο και δημοσίευσε το!!

 6. Είναι και αυτό μια γνώση,.. Για σένα… Το να ξέρω το όνομα σου, αλλά δεν θέλω να το πω….. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΓΝΏΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΆΚΩΣΗ ΜΙΚΡΈ ΝΕΑΡΈ..Η ΓΝΏΣΗ ΣΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ… ΕΣΎ ΑΠΛΑΚΟΙΜΆΣΑΙ

  • …εσύ δηλαδή είσαι ‘ξύπνιος’; Συμφωνώ, η γνώση σε κάνει να γνωρίζεις πολλά, αλλά όχι τα μπαρμπούτσαλα και οι υπερβολές που ακούστηκαν στα σχόλια (πιο πάνω)!! Άρα καλά έκαναν κάποιοι (με τα σχόλια τους) και ειρωνεύτηκαν…

 7. Ο μπάμπης από την μποχαλία που έχει phd στο άρμεγμα της κατσίκας ανακάλυψε το διαδίκτυο και το φατσοβιβλίο πριν μερικά χρόνια και τώρα πιστεύει σε άρθρα από το μακελειό, τον στόχο, το πενταπόσταγμα και μας το παίζει ειδικός σεισμολόγος και είρωνας! Για λοβοτομή και γρήγορα!

  • …γιατί ντε και καλά θα πρέπει να είναι Κώος αυτός στον οποίο αναφέρεσαι; Γιατί γίνεσαι εμπαθής με τους ντόπιους; Ρε Ελληνάρα, μήπως ο ‘Μπάμπης’ (που γράφεις) είναι από το χωριό σου;
   Εσύ δηλαδή που ανακάλυψες το Facebook και το internet (πιο πολλά χρόνια), περνιέσαι για έξυπνος;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.