Στο νησί της Κω, σε Πυλί , Μαρμάρι, Τιγκάκι και Ζηπάρι περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κατερίνα Γαβαλά

4
678

Στο νησί της Κω, σε Πυλί , Μαρμάρι, Τιγκάκι και Ζηπάρι περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κατερίνα Γαβαλά. Η θερμή υποδοχή του κόσμου ήταν εμφανής όπως η συσπείρωση του γύρω από την δημοκρατική παράταξη.

Οι πολίτες έθεσαν στην Κατερίνα Γαβαλά μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τα θέματα υγείας αλλά και το μεταναστευτικό, προσβλέποντας στις προγραμματικές θέσεις του Κινήματος Αλλαγής.

Η ανταλλαγή απόψεων με την υποψήφια βουλευτή δεν είχε μόνο προεκλογικό έρεισμα, αφού η επαφή της με τους πολίτες και οι πολιτικές θέσεις της επί των θεμάτων αυτών έχουν διατυπωθεί και είναι γνωστές. Άλλωστε οι δεσμεύσεις της έχουν διαχρονικό χαρακτήρα.

Γραφείο Τύπου Κατερίνας Γαβαλά

Υπ. Βουλευτή Δωδ/σου Κινήματος Αλλαγής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και μόλις πάρουν την καρέκλα του βουλευτή με τα 7,5 χιλιάρικα δε θα ξέρουν καν που είναι το Πυλί, το Μαρμάρι,το Ζηπάρι και το Τιγκάκι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.