ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες. Θα ηττηθούν και πάλι όσοι επενδύουν στο φόβο και στο διχασμό των πολιτών»

0
75

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : « Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες. Θα ηττηθούν και πάλι όσοι επενδύουν στο φόβο και στο διχασμό των πολιτών».

 

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας από το Καστελόριζο, το οποίο επισκέπτεται μαζί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

« Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες.

Όσοι επενδύουν στο διχαστικό λόγο και στο φόβο, όσοι συνεχίζουν την προσπάθεια να διχάσουν τους Έλληνες, φαίνεται ότι δεν πήραν το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες.

Η εθνική ενότητα είναι αναγκαία για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που έχουμε μπροστά μας αλλά κυρίως για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο μέλλον».

Ο Μάνος Κόνσολας επανέλαβε ότι για τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει κλείσει το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, ενώ αναφέρθηκε και σε επεξεργασμένες πολιτικές για τη νησιωτικότητα που θα υλοποιηθούν από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την περιοδεία με τον Πρόεδρο του κόμματος κ.Μητσοτάκη σε Κάλυμνο και Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ