ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Ευχές προς τους μαθητές/μαθήτριες

0
2273

Ο Δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης και ο Πρόεδρος των Σχολικών

Επιτροπών Μανώλης Ζερβός,

εύχονται ολόψυχα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Κω που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Ιδρύματα της χώρας, καλή επιτυχία.

Στη μάχη αυτή να τους ευχηθούμε να έχουν δύναμη, καθαρό μυαλό και

πίστη στις δυνάμεις τους.

Ευχετήριο μήνυμα Θεοδόση Νικηταρά για πανελλαδικές εξετάσεις 2019

Φίλες και φίλοι, σήμερα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για χιλιάδες νέους που θέλουν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ώστε να αποκτήσουν εφόδια ικανά για μόρφωση , καταξίωση και απασχόληση. Εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον στόχο έχετε επιλέξει να κατακτήσετε.

Για μένα που έχω περάσει ως νέος αυτή την απαιτητική διαδικασία αλλά και ως γονέας τώρα σας εξομολογούμαι πως το κυριότερο είναι ότι πρώτον έχετε κάνει μια επιλογή κι αυτή είναι δική σας , είναι το δικό σας όνειρο και η δική σας μάχη και γι αυτό αξίζει να έχετε μέσα σας πίστη και δύναμη για να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία. Δεύτερον είναι σημαντικό να έχετε ψυχραιμία και υπομονή και να σκέφτεστε πως είναι μόνο το πρώτο σκαλί σε μια συνεχή ανοδική πορεία συχνά με εμπόδια ή απογοητεύσεις μα πάντα με χρήσιμα συμπεράσματα και μαθήματα.

Εκείνο που επίσης πιστεύω ακράδαντα είναι ότι αξίζουν από τώρα συγχαρητήρια σε όλους σας και στον καθένα χωριστά γιατί κάθε επίτευγμα ξεκινά όταν παίρνεις την απόφαση να το δοκιμάσεις . Δε χρειάζεται να είσαι σπουδαίος για να ξεκινήσεις αλλά πρέπει να ξεκινήσεις για να γίνεις σπουδαίος. Τα λάθη μας ας αποτελέσουν το κίνητρο μας και τις δικαιολογίες μας. Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους . Η επιτυχία είναι μια συνεχής μάχη ανάμεσα σε εμάς και τον εαυτό μας.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους με την υπενθύμιση πως οι ευκαιρίες είναι το μόνο που θα έχουμε πάντα.

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

«Αγαπημένοι μου, μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, θα ήθελα να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και εκπλήρωση κάθε στόχου που έχετε θέσει.

Η δοκιμασία αυτή είναι μια από τις πολλές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε στη ζωή σας.

Σημασία έχει, σε ό,τι και αν κάνουμε, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να γεμίζουμε με πολύτιμες εμπειρίες το σάκο του ταξιδιού της ζωής μας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

ΜΗΝΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

O πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις ολόψυχα καλή επιτυχία. Με τις Πανελλήνιες εξετάσεις ολοκληρώνεται η δωδεκαετής μαθητική σας πορεία, μια επίπονη προσπάθεια ετών κλείνει και ολοκληρώνεται ο μοναδικός και ανεπανάληπτος κύκλος της μαθητικής σας ζωής.

Εύχομαι όλοι να ανταμειφθείτε για τους κόπους που έχετε καταβάλει και σας συγχαίρω για την προσήλωση στο στόχο σας.

Στις οικογένειες σας, που όλα τα χρόνια σας στήριζαν εύχομαι υγεία, κουράγιο και υπομονή και να συνεχίσουν να σας στηρίζουν σε κάθε επιλογή και κάθε βήμα σας. Επίσης εύχομαι καλή δύναμη και συγχαίρω τους καθηγητές που στήριξαν όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειες των μαθητών τους με την σκέψη πάντα κοντά τους».

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΛΛΑΣ Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γενικού Λυκείου Κω

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Κω θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ξεκινούν αύριο τις Πανελλήνιες ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αύριο είναι ένα βήμα που θα σας οδηγήσει στην επόμενη περιπέτεια του Πανεπιστημίου και δε χρειάζεται άγχος.

Υπομονή, επιμονή και συγκέντρωση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Φροντιστήριο ΔΟΜΗ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους μαθητές μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη αυτή την χρόνια και την ιδιαίτερη αγάπη. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, τόσο σε εσάς, όσο και σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις που αρχίζουν την Παρασκευή. Με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πίστη στα όνειρά σας, θα κατορθώσετε όλους σας τους στόχους.
– Φροντιστήριο ΔΟΜΗ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ