Σωτήρης Μαραγκός στον ΕΚΦΡΑΣΗ: Θέλω αυτά τα 5 πράγματα να θέσουμε σε προτεραιότητα γι’ αυτό κατεβαίνω στις εκλογές «Είμαι αποφασισμένος να συγκρουστώ…»

5
1034

Σωτήρης Μαραγκός – Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Οι ελλείψεις είναι τεράστιες για το νησί μας και τη Νίσυρο – Θέλω αυτά τα πέντε πράγματα να  θέσουμε σε προτεραιότητα γι’ αυτό κατεβαίνω στις εκλογές. Γι’ αυτό βάζω τον πήχη ψηλότερα

1) Η υγεία – θέλει ο Θεός και ζούμε… Ασθενοφόρο δεν υπάρχει στο χωριό- ΚΥ δεν υπάρχει…

2) Οδικό δίκτυο. Το παραλάβαμε από τους Ιταλούς, έγινε μια διάνοιξη το 89-90 και από κει και πέρα δεν κάναμε τίποτα.

3) Αποκατάσταση ζημιών από το σεισμό

4) Λιμάνι Κω

5) Λιμάνι Κεφάλου από ένα απλό καταφύγιο να γίνει κανονικό λιμάνι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βαρεθηκαμε πιο να σας ακουωμε και να σας βλεπουσιν. that’s enough. go home. νεους αφθαρτους και ορεξατους θελουμε. understand?????????? GO HOME MAN. bye bye man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Στην Αθήνα τοποθετήθηκαν το 2016 οι ηλεκτρονικοί πίνακες στις στάσεις των λεωφορείων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ.Επίσης απαιτείται η συνεργασία ΔΗΜΟΥ και ΚΤΕΛ για τον καθορισμό χώρου, για την μεταφορά της αφετηρίας του ΚΤΕΛ εκτός κέντρου της πόλης.Η τωρινή αφετηρία θα παραμείνει ως στάση αποβίβασης-επιβίβασης των επιβατών λόγω εγγύτητας στο κέντρο και των καταστημάτων της παλαιάς πόλης για τους τουρίστες.Εκεί στον νέο χώρο θα ανεγερθεί σύγχρονος επιβατικός σταθμός.Πρόταση μας η δημιουργία μιας ΑΕ με τη συμμετοχή της αστικής συγκοινωνίας που θα ενώσει τις δυνάμεις εκείνων που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο προκειμένου να οργανώσουμε την συγκοινωνία και να προστατέψουμε τα ντόπια συμφέροντα.

  3. Η σταδιακή εφαρμογή της Τηλεματικής και των «έξυπνων» στάσεων για τα λεωφορεία.
    Οι επιβάτες θα πληροφορούνται από τις οθόνες που θα είναι τοποθετημένες στις στάσεις,τον ακριβή χρόνο διέλευσης των οχημάτων, όλων των γραμμών που διέρχονται από αυτές.Η ενημέρωση των χρηστών της αστικης συγκοινωνιας θα γίνεται επίσης με αντίστοιχη εφαρμογή, η οποία μέσω έξυπνων συσκευών (κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, ηλεκτρονικοί υπολογιστές) θα πληροφορεί για τις θέσεις των οχημάτων κάθε επιλεγμένης γραμμής πάνω σε χάρτη, για την άφιξη επόμενου οχήματος, για την πλησιέστερη στάση στον χρήστη, έτσι ώστε να προγραμματίζει έγκαιρα τις μετακινήσεις του χωρίς να σπαταλά χρόνο περιμένοντας στις στάσεις.Προτείνεται και το ΚΤΕΛ να εξετάσει την δυνατότητα εφαρμογής της τηλεματικής στίς στάσεις του μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ