Κωνσταντίνα Τζάνου – Ψαρομπά: Χωρίς καρδιολόγο το νησί του Ιπποκράτη – Κινδυνεύουν ζωές!

8
323

Δήλωση υποψήφιας Ευρωβουλευτού με τον Συνδυασμό

«ΕΛΛΑΔΑ, ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ»

Κωνσταντίνας Τζάνου – Ψαρομπά

Χωρίς καρδιολόγο το νησί του Ιπποκράτη – Κινδυνεύουν ζωές!

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, και όμως, στο νησί του Ιπποκράτη, η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου δεν έχει καρδιολόγο, και ο επισκευασμένος αξονικός τομογράφος θέλει πάλι επισκευή!

Έπρεπε να συμβεί ένα τραγικό γεγονός, παρουσία όλων των υποψηφίων που κατέρχονται στις επερχόμενες εκλογές, για να συνειδητοποιήσουμε ότι στην Κω και στην νησιωτική Ελλάδα, τα αυτονόητα είναι τελικά ακόμη ζητούμενα.

Το ζήτημα είναι ότι η Κως δεν έχει εδώ και ενάμιση χρόνο καρδιολόγο ενώ και ο αξονικός τομογράφος είναι τον περισσότερο καιρό χαλασμένος

Αν μας συμβεί κάτι, οι ζωές μας εξαρτώνται από τον Θεό και τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εκτελούν υπό αντίξοες συνθήκες, αεροδιακομιδές!

Το ΕΚΑΒ δίνει και αυτό τη δική του μάχη καθημερινά, όμως με τρία μόλις ασθενοφόρα, από τα οποία λειτουργεί μόνο ένα λόγω έλλειψης προσωπικού, τι να προλάβει…

Άραγε ποιος έχει κοστολογήσει την αξία των ανθρώπινων ζωών και των αεροδιακομιδών και έκρινε ότι δεν μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες προσλήψεις!

Ελπίζω και εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο συνυποψήφιός μας και το νοσοκομείο μας να αποκτήσει επιτέλους γιατρούς και εξειδικευμένα μηχανήματα που να λειτουργούν!

Θα επανέλθω σχετικά με τις ευθύνες όλων για την απαξίωση του Νοσοκομείου μας. Θα ήθελε όμως να σας διαβεβαιώσω ότι στην ευρωβουλή, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να αποκτήσουμε τους γιατρούς και τις υπηρεσίες υγείας που αξίζουν στους πολίτες της Κω και των υπολοίπων νησιών μας!

Με υπόληψη,

Κωνσταντίνα Τζάνου – Ψαρομπά,

Υποψήφια ευρωβουλευτής του συνδυασμού «ΕΛΛΑΔΑ, ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΧΑΙΡΈΚΑΚΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ! ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΒΎΣΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΆΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΌΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

  • Προφανώς από πολιτικό αντίπαλο που τον ενοχλεί η ανεξάρτητη παράταξη του Ν. Μαριά. Δεν είπε οτι θα φτιάξει νοσοκομείο. Και πάντως ναι, πιστεύουμε οτι θα αγωνιστεί, όπως ήδη έχει αποδείξει πολύ πριν σε όσους την ξέρουν, για το καλό του τόπου. Και όπως και ο Μαριάς έχει αποδείξει οτι αγωνίζεται – δεν ανακηρύχθηκε τυχαία ο πιο δραστήριος ευρωβουλευτής – σε αντίθεση με πολλούς άλλους των συστημικών κομμάτων,που παίρνουν τον μισθό του ευρωβουλευτή και όχι μόνο δεν έχουν ουσιαστική παρουσία αλλά και όταν έπρεπε να ψηφίσουν για την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ -πρόταση του Ν. Μαριά- αυτοί ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ( δηλ. της Ν.Δ. του Κιν Αλλ και του Σύριζα εκτός της Κούνεβα) διότι τα ευρωπαικά κόμματα στα οποία ανήκουν καταψήφισαν την πρόταση…….! Τι κατάντια!

  • Εσύ πως ακριβώς αντιδράς ;;; Απο την καρέκλα, το καναπέ ή την ξαπλώστρα;

   Να εύχαεσαι να μην χρειαστείς καρδιολόγο στο νοσοκομείο γιατι τότε θα μουτζώνεσαι που δεν μίλαγες και θα πεις να αγίασει και το στόμα της!

 1. Προφανώς από πολιτικό αντίπαλο που τον ενοχλεί η ανεξάρτητη παράταξη του Ν. Μαριά. Δεν είπε οτι θα φτιάξει νοσοκομείο. Και πάντως ναι, πιστεύουμε οτι θα αγωνιστεί, όπως ήδη έχει αποδείξει πολύ πριν σε όσους την ξέρουν, για το καλό του τόπου. Και όπως και ο Μαριάς έχει αποδείξει οτι αγωνίζεται – δεν ανακηρύχθηκε τυχαία ο πιο δραστήριος ευρωβουλευτής – σε αντίθεση με πολλούς άλλους των συστημικών κομμάτων,που παίρνουν τον μισθό του ευρωβουλευτή και όχι μόνο δεν έχουν ουσιαστική παρουσία αλλά και όταν έπρεπε να ψηφίσουν για την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ -πρόταση του Ν. Μαριά- αυτοί ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ( δηλ. της Ν.Δ. του Κιν Αλλ και του Σύριζα εκτός της Κούνεβα) διότι τα ευρωπαικά κόμματα στα οποία ανήκουν καταψήφισαν την πρόταση…….! Τι κατάντια!

 2. Kακεντρεχές το σχόλιό σας κύριε/κυρία Γέλια!!!!! Η κυρία Τζάνου-Ψαρομπά έχει αποδείξει εμπράκτως ότι ασχολείται με τα κοινά (αυτά δηλαδή που αφορούν όλους πχ σχολεία, νοσοκομείο κλπ) πολύ πριν εμφανιστεί στην πολιτική!!! Αυτό είναι που την έστρεψε -θεωρούμε- στον πολιτικό στοίβο. Η διαπίστωση σοβαρών ελλείψεων σε πολλές εκφάνσεις της ελληνικής πραγματικότητας, όπως τη βιώνουμε όλοι μας καθημερινά!!!!

 3. Ναι!!!!!!!!!!!Υποστηρίζουμε τους νέους πολιτικούς γιατί έχουν άποψη και δεν φοβούνται να την εκφράσουν!!!!!!!!!!!!! Μαζί σου Κωνσταντίνα!!!!!!!!!! Με τη ΝΙΚΗ!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.