Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης Επαρχιακού Δικτύου Κω, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

6
574

Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης Επαρχιακού Δικτύου Κω, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση

Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, έχοντας θέσει μεταξύ των προτεραιοτήτων της τις συνεχείς παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των νησιών, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου προγράμματος βελτίωσης και αποκατάστασης που έχει γίνει μέχρι σήμερα, προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό για τους χρήστες του, χρηματοδοτεί την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού και της φωτεινής σηματοδότησης, του επαρχιακού οδικού δικτύου, στο νησί της Κω.

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση ύψους 113.400,00 ευρώ, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης Επαρχιακού Δικτύου Ν.Κω Α/Α 2».

Η συντήρηση αφορά στην αντικατάσταση λαμπτήρων, ηλεκτρικών εξαρτημάτων, βαφή ιστών, αντικατάσταση κατεστραμμένων ιστών και φωτιστικών και καλωδίων, στο παρακάτω επαρχιακό οδικό δίκτυο:

1. Κως − Ζηπάρι − Λινοπότι − Αντιμάχεια − Καρυδιά – Κέφαλος.

2. Κως − Ασκληπείον − Χαϊχούτες − Ασφενδιού − Αμανιού − Πυλί − Καρδάμαινα

3. Αντιμάχεια −Μαστιχάρι.

4. Κως − Ακρωτήριο − Ψαλίδι − Ιαματικές Πηγές.

5. Κως − Σκανδάρι (Φανός).

6. Από διακλαδώσεως της υπ’ αριθ. 1 επαρχιακής οδού ως Πλατάνι.

7. Ζιπάρι −Ασφενδιού.

8. Από διακλαδώσεως της υπ’ αριθ. 1 επαρχιακής οδού ως Τιγκάκι.

9. Λίμνη − Πυλί.

10. Από διακλαδώσεως της υπ’ αριθ. 1 επαρχιακής οδού ως Μαρμάρι.

11. Από διακλαδώσεως της υπ’ αριθ. 1 επαρχιακής οδού ως όρμο Κεφάλου – Κέφαλο.

Περιλαμβάνονται επίσης οι εγκαταστάσεις φωτεινής σηματοδότησης στους δύο κόμβους του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ν. Κω στις θέσεις Τιγκάκι – Θερμοκήπια και Πελαργός. Η συντήρηση αφορά σε αντικατάσταση λαμπτήρων, ηλεκτρικών εξαρτημάτων, βαφή ιστών, αντικατάσταση κατεστραμμένων ιστών, σηματοδοτών και καλωδίων, καθώς και η αντικατάσταση κατεστραμμένων πινακίδων σήμανσης και αποκαταστάσεις διαγραμμίσεων.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το έργο εντός 24 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το Γραφείο Τύπου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ξεχασμενο Πυλι ευχομαι να σας θυμιθει την ημερα των εκλογων και να σας Μαυρισει…Ουτε ενα εργακι πεντε χιλιαδων τα πεντε χρονια..Οι δρομοι που ειναι στην αρμοδιοτητα της περιφερειας θυμιζουν δεκαετια του 1960,,,Τι ειδους συντηρηση να κανετε στον υπαρχοντα ηλεκτροφωτισμο Λιμνη -Πυλι Οταν ολοι -ολοι οι ιστοι ειναι καμια εικοσαρια Και αυτοι διασπαρτοι μεσα στα χωραφια,, Αρα δεν χρειαζομαστε συντηρηση στον ηλεκτροφωτισμο γιατι ΔΕΝ υπαρχει,,, Αλλα ενα καινουριο δικτυο ηλεκτροφωτισμου Λιμνη -Πυλι.. Και επισης Εκει στο 282 στους μονης κατευθηνσης δρομους απο καμια σαρανταρια στυλους φωτισμου που τοποτεθηκαν εξ αρχης σημερα ειναι ζητημα να υπαρχουν τρεις τεσσερις στυλοι με αποτελεσμα το συγκεκριμενο σημειο να ειναι καρμανιολα για καθε οδηγο..

  2. ΑΠΛΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΩ-ΠΥΛΙ. ΝΤΡΟΠΗ ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ!

  3. Καλα τα λες ρε ΠΥΛΙΩΤΗ αλλα ποιος σε ακουει …Το χρημα πεφτει σε Ροδο και αλλα νησια ,,Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗς και τα φερεφωνα του επρεπε να λογοδοτουν για αυτη την απραξια και οχι να εχουν το θρασος να ζητουν την ψηφο μας,,,Αρκετα μας κοροιδεψαν ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥς ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ,,

  4. Ο δρομος Κως- Ασκληπειο-Χαιχουτες- Ζια-Αμανιου-Πυλι- Καρδαμαινα ειναι ηλεκτροφωτισμενος και….χρειαζετε συντηρηση ΄¨;Δεν υπατχει ουτε ενα φωτιστικο.Ο κομβος του συν/σμου εχει 12 φωτιστικα τα οποια ειναι εδω και κοντα 10 χρονια σβηστα (γιατι δεν εχουμε…….ΗΛΙΟ).Το επαρχιακο δικτυο απο Κω εως Σταυρου Περαμα ειναι ηλεκτροφωτισμενο ;Ασφασλτοστρωστε κανενα κομματι δρομου σωστα -ΟΧΙ ΜΙΣΗ ΛΩΡΙΔΑ_το ειδαμε και αυτο.Τα πρανη του δρομου απο Κω εωςΚεφαλο εχουν να καθαριστουν τουλαχιστον 5 χρονια.Κυρις Χατζυημαρκο τι εργα κανατε για την Κω την πενταετια που περασε;Λιγο ……
    εψιμα δεν μας θυμιθηκατε;ξεχασα εχουμε ….ΕΚΛΟΓΕΣ……

  5. Τις μπαταρίες στα φωτοβολταϊκά του κόμβου συνετερισμού θα τις αλλάξουμε;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ