Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. Κρητικού στον Β. Πίτση: «Θα ήταν χρήσιμο να αναφερθείς σε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. Κρητικού στον Β. Πίτση: «Θα ήταν χρήσιμο να αναφερθείς σε όσα συνέβησαν στο Διαδημοτικό λατομείο»

9
642

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΤΣΗ

Φίλε Βασίλη Πίτση,

Στο χθεσινό σου δελτίο τύπου επιχειρείς να υποβαθμίσεις το έργο της περιφερειακής αρχής Χατζημάρκου υποτιμώντας τη νοημοσύνη των συμπατριωτών μας και ειρωνευόμενος τις προτάσεις συνυποψήφιάς μας.

Η συγκεκριμένη συνάδελφος απλά κατέθεσε την αγωνία της για ένα καλύτερο αύριο που αξίζουμε αλλά και μπορούμε να έχουμε τόσο εμείς όσο και οι επόμενες γενιές. Δεν έκανε κάτι κακό. Προτάσεις έκανε. Και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Και θέλω να σου υπενθυμίσω ότι η συνάδελφος δεν είναι εκλεγμένη, δεν έχει διοικήσει από τη θέση αιρετού/της και έτσι δεν έχει προκαλέσει κάποια ζημιά στον τόπο μας και στους συνδημότες μας.

Εσύ φίλε Βασίλη, έχεις ασκήσει διοίκηση κατά το παρελθόν. Ήσουν διαχειριστής του Διαδημοτικού Λατομείου Κω κατά την περίοδο που χτιζόταν το νησί από τη μια άκρη μέχρι την άλλη. Μονοπώλιο η επιχείρηση από τα ταμεία της οποίας πέρασαν πολλά χρήματα σε πολύ καλές εποχές. Όταν η επιχείρηση έκλεισε, έμειναν απλήρωτοι 14 υπάλληλοι και ο εκκαθαριστής δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κω ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του γιατί έλειπαν τα λογιστικά βιβλία, τα τιμολόγια και οι ισολογισμοί. Ανέφερε επίσης ότι ξέχασε η διοίκηση να ανανεώσει μια εγγυητική επιστολή με αποτέλεσμα ο Δήμος (οι συνδημότες μας) να πληρώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Θα ήταν χρήσιμο πιστεύω να αναφερθείς σε όσα συνέβησαν τότε και που μας έκαναν πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και blogs. Αυτά είναι τα έργα που προκαλούν ζημιά στον τόπο και όχι τα όνειρα, τα λόγια και οι προτάσεις μιας συνυποψήφιάς μας.

Στο μόνο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι ότι ‘τα γραπτά μένουν και μας ακολουθούν’. ΄Και το παρελθόν’ θα μου επιτρέψεις να προσθέσω.

Προχωράμε #mprosta!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, υπαίθριες δραστηριότητες

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αγαπητέ Γιάννη Κρητικέ, είσαι συνυπεύθυνος που επί δύο δημοτικές περιόδους

    δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε μιά εκκαθάριση κι έτσι έμειναν πολλές απορίες στον κόσμο. Τί έγινε ο εξοπλισμός της ΔΕΑΥΚ; Γιατί «έγιναν» σεμινάρια σε προσωπικό μη λειτουργούσας επιχείρησης; Η ίδια πορεία προδιαγράφεται και για τη ΒΙΜΕΛ;

  2. Πάλι σε λάθος τρένο ανέβηκες…το τελευταίο βαγόνι είσαι και μάλλον δεν ευθύνονται οι άλλοι γι’ αυτό.Κάνε δώρο στον εαυτό σου έναν ολόσωμο καθρέφτη!Το αξίζει!!!

  3. ΜΗΝ ΘΙΓΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ. ΗΤΑΝ Ο «ΑΓΙΟΣ» ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΤΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ………ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ

  4. Γελάει ο κόσμος με σένα κ τους ομοίους σου τους αποτυχημένους όλους…ο κόσμος θα σας στείλει σπίτια σας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.