Αποκατάσταση – Συντήρηση επαρχιακής οδού Κω – Μαστιχαρίου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

3
844

Αποκατάσταση – Συντήρηση επαρχιακής οδού Κω – Μαστιχαρίου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Το έργο, ύψους 0,77 εκατ. ευρώ, υλοποιεί και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια – Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου

Με σκοπό την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Κω, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση διενέργειας από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Αποκατάσταση – Συντήρηση επαρχιακής οδού υπ’ αριθμ.2 Νήσου Κω», συνολικού προϋπολογισμού 773.000,00 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφέρειας, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, δίνει ιδιαίτερη έμφαση, την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη διάχυση της τουριστικής κίνησης.

Η τεχνική μελέτη του έργου αφορά σε παρεμβάσεις για την συντήρηση – αποκατάσταση τμημάτων του Επαρχιακού οδικού δικτύου Κω και συγκεκριμένα Κως – Ασκληπιείο – Χαϊκούτες – Ασφενδιού – Αμανιού – Πυλί – Καρδάμαινα – Αντιμάχεια – Μαστιχάρι., με στόχο την αποκατάσταση των φθορών και βλαβών και τη γενικότερη βελτίωσή του.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., οπότε θα γίνει η ηλεκτρονική αποσφράγιση τω προσφορών, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας, Πλατεία Ελευθερίας 1, στη Ρόδο.

Ο ηλεκτρονικός φάκελος προσφοράς των διαγωνιζομένων θα υποβληθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων.

Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών είναι η Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00πμ.

Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΩΡΑΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ (ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΤΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ,
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΗΣΙ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ……..

 2. Η κεφαλος που ειναιι ωρεεεε .. ;;;
  Δεν υπαρχρει ποτε και πουθενα
  Γιαυτο θα παρε μαυροοοοο
  Ποτε επιτελους θα βρεθει ενας δημαρχος ενα προεδρος της προκοπης…;;;
  Μονο η καρεκλιτσα σας να ειναι καλα…!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ