ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΚΑΤΩΧΥΡΩΘΗΚΕ η αναδρομικότητα της αποζημίωσης επιχειρήσεων από τον σεισμό.

6
333

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΚΑΤΩΧΥΡΩΘΗΚΕ η αναδρομικότητα της αποζημίωσης επιχειρήσεων από τον σεισμό.

Με συμπληρωματική παρέμβαση του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού και με νομοτεχνική βελτίωση που κατατέθηκε στο Ν/Σ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, αναφέρεται ρητά στο άρθρο 67 η αναδρομική ισχύς της αποζημίωσης των επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημιές εξαιτίας σεισμού, από 1-04- 2017. 

Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο νομοσχέδιο πέρασε με το άρθρο 19 η δυνατότητα αποζημίωσης των επιχειρήσεων από σεισμό που μέχρι τώρα εξαιρούνταν. Παρά την χρονοβόρα διαδικασία που προβλέπεται μέχρι να αποδοθούν οι αποζημιώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω των Περιφερειών, θα γίνουν προσπάθειες για την επίσπευση τους.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τίποτα δεν είναι κατανοητό εκτός από τη βραδεία καταβολή (όταν και εάν)

  2. ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΛΙΝ?Α ΞΕΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΛΟΙΖΟΥ Κ ΟΙ ΠΕΤΣΙΤΙΔΕΣ

  3. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΤΩΡΑ Παρά την χρονοβόρα διαδικασία που προβλέπεται μέχρι να αποδοθούν οι αποζημιώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω των Περιφερειών, θα γίνουν προσπάθειες για την επίσπευση τους.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ.

  4. Μπράβο λιάκο μου!Άλλοι περιμένουν αποζημιώσεις από το 80!Έτσι,συνέχιζε να μοιράζεις εγκεφαλικά στα φασισταριά!!!

  5. χρυσαφι και διαμαντια να μας μυρασετε δεν αγοραζομαστε. Ηλια εβαλεσ την υπογραφη σου στην εθνοπροδοτικη συμφωνια των πρεσπων προδοσες την Ορθοδοξια την Ελλαδα τους Ελληνες τους φιλους σου και τους κωους. Τωρα ειναι παρα πολλυ αργα. το ονομα σου και τησ οικογενειας σου το αμαυρωσεσ το σπιλωσες και γραφτηκε στην συχρονη ιστορια της ελλαδοσ διπλα στους μεγαλυτερους εθνοπροδοτες Εφιαλτες. θα παρης και εσυ μια πρωτη γευση στισ προσεχεισ εκλογες. μετα τισ εκλογες και εισ τουσ αιωνας των αιωνων θα εισαι ανεπιθυμιτος οπου παρουσιαζεσαι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ