Στην Κάλυμνο και στην Κω, η Ελευθερία Φτακλάκη (ΦΩΤΟ)

0
173

Στην Κάλυμνο και στην Κω, η Ελευθερία Φτακλάκη

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Ελευθερία-Παρασκευή Φτακλάκη, επισκέφθηκε την Κάλυμνο, συμμετέχοντας και στις εορταστικές εκδηλώσεις της 7ης Μαρτίου.

Η κα Φτακλάκη πραγματοποίησε σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και πολίτες του νησιού, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κκ Παΐσιο, όπου συναντήθηκε και με τον Υποστράτηγο Λάμπρο Ναζίφη και τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δαλάκη, καθώς και την Πρόεδρο των Πολυτέκνων Σεμίραμις Ψαρομπά.

Επισκέφθηκε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γαλουζή, όπου και ενημερώθηκε για τα θέματα του Δήμου, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί σε νευραλγικούς τομείς , όπως είναι η διασύνδεση του νησιού, η υποστελέχωση των υπηρεσιών, η εξάρτηση από το κεντρικό κράτος που λόγω γραφειοκρατίας δημιουργεί προβλήματα στην υλοποίηση των έργων, κα.

Με τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) κ. Θεόφιλο Τσαγκάρη, συζήτησαν τις προοπτικές της νεοσύστατης Ακαδημίας και τις δυνατότητες να λειτουργήσει με ευρωπαϊκά πρότυπα και να αποτελέσει το κόσμημα του νησιού.

Η υποψήφια Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. συναντήθηκε και με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου Μανώλη Βόλα, συζητώντας θέματα σχετικά με τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η κα Ελευθερία Φτακλάκη ενημέρωσε τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και δεσμεύτηκε πως θα είναι πάντα στο πλευρό της Καλύμνου, ένα νησί που φυλάει Θερμοπύλες και πρέπει η Πολιτεία να φυλάει ως κόρη οφθαλμού! Στο πλαίσιο των επαφών της, η υποψήφια Βουλευτής συνοδευόταν από το μέλος της Τ.Ο του ΚΙΝ.ΑΛ Νικήτα Γιαννικουρή και τον συνάδελφό της περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Σταυλά.

Ολοκληρώνοντας την τετραήμερη περιοδεία της επισκέφθηκε εκ νέου το νησί της Κω , όπου και συμμετείχε στον προσυνεδριακό διάλογο που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή βορείου συγκροτήματος με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, όπου και απεύθυνε χαιρετισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ