ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μεγαλειώδης & εντυπωσιακή η παρέλαση στην Κάλυμνο για την 7η Μαρτίου

0
781
P_330

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μιχάλης Χατζηθέμελης

Εντυπωσιακή παρέλαση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 το πρωί στην Κάλυμνο, στo πλαίσιo του εορτασμού για την 71η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Της παρέλασης προηγήθηκε η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, προεξάρχοντοςτου Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη πρ. Αυλώνος κ. Χριστόδουλος, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλύμνου Λέρου και Αστυπαλαίας Μητροπολίτου κ.κ Παϊσίου συμπαραστατουμένων από τον Ιερό Κλήρο της Πόλης και παρουσία των τοπικών Αρχών.

Κατά σειρά κατέθεσαν στεφάνια ,ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Σταυλάς για την εθνική αντίσταση ο Πρόεδρος του ΔΣ Καλύμνου Ποθητός Μαγκούλιας, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Ταξίαρχος Κωνσταντίνος, ο Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου Πλωτάρχης Θεόφιλος Τσαγκάρης, ο Διοικητης του ΑΤ Καλύμνοu Αστυνόμος Β΄ Ευάγγελος Καραθάνος ο Υπολιμενάρχης Καλύμνου Μάριος Μασούρας , ,ο εκπρόσωπος του Εφέδρων Αξιωματικών κ. Τρικοίλης και τέλος εκ μέρους των Παλαιών Πολεμιστών o Αντώνης Βαζανέλης .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ