Καματερός: Από Δευτέρα η 1η νησιωτική Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Κω

7
400

Καματερός: Από Δευτέρα η 1η νησιωτική Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Κω.

Από την Δευτέρα 18/02 λειτουργεί η πρώτη νησιωτική ΤΟΜΥ (Τοπική Μονάδα Υγείας) στην Κω, στο κτίριο του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) στο πλατάνι. Είναι η πρώτη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα νησιά και θα λειτουργεί με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, προσφέροντας υπηρεσίες σε 2.000 κατοίκους των οποίων την υγεία θα παρακολουθεί. Υλοποιείται έτσι το πρόγραμμα της κυβέρνησης για την ανύπαρκτη ως τώρα Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην χώρα μας.

Σύντομα ελπίζουμε ότι θα είναι δυνατόν να λειτουργήσει η 2η ΤΟΜΥ στο κτίριο του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας, αλλά ετοιμάζεται και η ΤΟΜΥ στην Κάλυμνο σε συνεργασία με τον Δήμο Καλύμνου.

Σταθερά, γίνονται βήματα βελτίωσης του συστήματος υγείας στα νησιά μας που είναι ένα από τα βασικά προβλήματα και που όταν ανέλαβε αυτή η κυβέρνηση ήταν στα όρια κατάρρευσης.

Η δωρεάν παροχή υγείας για όλους τους πολίτες έγινε πράξη. Με σταθερά βήματα θα υλοποιείται και η κάλυψη των αναγκών των νησιωτών.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ;

  2. Βρε ξεφτίλα το νοσοκομείο φτιάξτε που να σε πάρει …….. και άστε τα ΤΟΜΥ παλιό ……. Στον ….. πρέπει να σας στήσουμε έχετε γίνει …….από τόσα που έχετε φάει και τρώτε ακόμα. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    • Τι ήθελες να φέρουν και άλλους γιατρούς;;; Μπα σε καλό σου με έκανες και γέλασα.

  3. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΟΣ ΜΟΝΙΜΟ ΚΛΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΚΑΙ ΕΣΥΣ ,ΑΣ ΤΣΑΜ[ΥΝΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.