Καματερός προς συμπατριώτες μας Μακεδόνες: «Σας ζηλεύουμε» (BINTEO)

80
1481

Καματερός προς συμπατριώτες μας Μακεδόνες: «Σας ζηλεύουμε»

Μήνυμα στους συμπατριώτες μας Μακεδόνες ότι οι Δωδεκανήσιοι τους ζηλεύουμε, έστειλε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός παρεμβαίνοντας κατά τη συζήτηση για την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Με αυτήν εδώ την συμφωνία μπορώ να απευθύνομαι στους Έλληνες συμπατριώτες μας Μακεδόνες και να τους πω: Σας ζηλεύουμε εμείς οι Δωδεκανήσιοι γιατί, έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Εμάς στα Δωδεκάνησα πετάνε κάθε μέρα τα αεροπλάνα από πάνω δεκάδες και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορά σας; Και πολύ περισσότερο με τη συμφωνία τώρα που το λύνει και δεν υπάρχει καμία διεκδίκηση; Όχι, για ρωτήστε εμάς, διεκδικούν τα νησιά μας και όλο και πιο πολύ διεκδικούν περισσότερα. Για ρωτήστε εμάς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων στην παραμεθόριο που εσείς δεν έχετε; Οι ψαράδες δεν μπορούν να ψαρέψουν, στα Ίμια αντιμετωπίζουν τα Τουρκικά πολεμικά. Πολύ θα θέλαμε αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες να είχαμε τη δυνατότητα όπως εσείς να έχουμε μια τέτοια γείτονα χώρα, με μια τέτοια κυβέρνηση, που να μπορούμε να κάνουμε μια συμφωνία ώστε να ζούμε ειρηνικά, να μην έχουμε κανένα κίνδυνο, να έχουμε καθημερινές ανταλλαγές σε όλους τους τομείς», σημείωσε ο Ηλίας Καματερός.

Συνέχισε λέγοντας: «Για ρωτήστε στο Καστελλόριζο που απέχει μόνο 5 λεπτά από την Τουρκία, ενώ για να έρθουν στην Αθήνα χρειάζονται 30 ώρες με το πλοίο, πόσο τους βολεύει να ανταλλάσσουν οικονομικές, κοινωνικές και άλλες υποχρεώσεις και συμφωνίες με την γείτονα χώρα μας».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Ηλίας Καματερός σημείωσε για τις αντιδράσεις και τους εθνικιστές: «Μην ταυτίζεστε με τους εθνικιστές και τους δικούς μας και της γείτονας χώρας. Ξέρουμε δεν είστε εθνικιστές, από ευαισθησία και από άγνοια τα κάνετε. Πρέπει όμως να καταλάβετε τι είναι αυτή η συμφωνία. Δεν αναρωτιέστε γιατί αυτό για το οποίο φωνάζουν οι δικοί μας εθνικιστές είναι το ίδιο για το οποίο φωνάζουν και οι εθνικιστές της γείτονας χώρας; Είναι δυνατόν να έχουν δίκαιο και οι μεν και οι δε; Είναι δυνατόν να είμαστε προδότες και εμείς και ο ΖΑΕΦ; Δεν γίνονται αυτά εδώ τα πράγματα. Μια τελευταία έκκληση συμπατριώτες Μακεδόνες, κλείστε τα αυτιά σας σε όλους αυτούς που πουλούν πατριωτισμό χωρίς να έχουν καμία σχέση με τον πατριωτισμό. Αυτοί καλλιεργούν όλα αυτά τα πάθη, όλες τις αντιθέσεις γιατί τους συμφέρει οι λαοί να μην είναι αδελφωμένοι, να μην συναλλάσσονται. Γιατί εκεί πάνω χτίζουνε και τις πολιτικές τους καριέρες και τα οικονομικά τους συμφέροντα. Και μην ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί που κόπτονται τώρα υπερπατριώτες, είναι αυτοί οι οποίοι έβγαζαν τα χρήματά τους έξω, αυτοί οι οποίοι μας έφεραν στην κρίση, είναι αυτοί οι οποίοι σε κάθε αγώνα του λαού μας ήταν απόντες».

Γραφείο Τύπου

80 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας ξαναπουλας ηλια… η Κως θυμαται να ξερεις. Ειδες πως ειχε ερθει ο καμμενος εδω… οποιος ψηφισει συριζα να δει οτι αγαπα να πεθαινει

    Ηλια, θυμασαι τι εγινε στο bella vista ε?

    • ………. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ ΕΙΣΑΙ;

      • ΗΛΊΘΙΟΣ ή ΠΑΝΗΛΊΘΙΟΣ ο δοσίλογος Κάπτεν Ηλίας;;; ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΤΑ ΠΑΖΆΡΙΑ τύπου Πρεσπών για τα Δωδεκάνησα;;;

        Αυτοί που τον γνωρίζουν ξέρουν ότι έχει λίγο μυαλό, με νευράκια και έξαλλη συμπεριφορά προσπαθεί να αναπληρώσει το κουσούρι του… Ας μας πει το ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ τι προτείνουν οι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ για παραχώρηση στους Τούρκους… Ξέραμε ότι έχει έλλειμμα Ελληνικής συνείδησης αλλά απροκάλυπτα να δηλώνει στην βουλή την ανάγκη για παραχωρήσεις εθνικών δικαιωμάτων στους Τούρκους όπως έκανε ο ΤΣΙΠρΑΣ στις Πρέσπες ΜΌΝΟ ΈΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΦΕΣΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ… – ΑΛΕΞΊΚΑΚΟΣ –

    • Όλοι οι δοσίλογοι έχουν την ίδια φάτσα σαν του «ΨΗΛΟΎ, ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΥ» ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου...

      Τα γιουσουφάκια που άνοιξαν τα σύνορα για να υποδεχθούν χιλιάδες Λαθρομετανάστες, που μας φόρτωσαν το στρατόπεδο ψυχών στο Αμανιού, που για τα φράγκα ξεπουλάνε ακόμα και την ψυχή τους στον εχθρό, επιθυμούν να μας φορέσουν και φέσι ξεπουλώντας και τα νησιά μας…

      • Έτσι αισθάνεται το κομπλεξικό ανθρωπάκι που εκμεταλλεύοντας καταστάσεις έγινε βουλευτής...

        Γύρνα πάλι στην απαξίωση ανθρωπάκι των 150 σταυρών, εάν σε ψηλώνει το φέσι φόρεσε το και στον αγύριστο απέναντι με τα Γιουσουφάκια της καρδιάς σου… – ΝΥΧΤΟΚΑΒΑΛΆΡΗΣ –

    • Πόσο κόμπλεξ και πατριδοκαπηλεία………;;; Σε λίγο θα μας αποκαλέσει και Γκιαούρηδες….

      • Ετοιμαστείτε, ο ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΨΕΎΤΗΣ μαζί με τον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ θα κάνει τα εγκαίνια του λιμανιού σύντομα...

        Όπου να ναι τελειώνει το λιμάνι σε μουσαμά ζωγραφιστό και αμέσως μετά θα γίνει ανάρτηση της μακέτας του νέου νοσοκομείου… ΨΕΥΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕ, θα μείνεις στην θύμιση μας σαν ο κωλοτούμπας που μόνο για τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ του χολοσκά… Το μόνο έργο που θα αφήσεις πριν πας στην ανυποληψία είναι το ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΜΌΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ και ο ΦΠΑ 24 % στα νησιά της παραμεθορίου και της άγονης γραμμής….

    • «Μακάρι να είχαμε και εμείς (ΕΝΝΟΕΊ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ) μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες», είπε ο κ. Καματερός.

      Περίμενε τις εκλογές καημένε. Μαύρο δάκρυ θα χύσεις.

      • σήμερα με τη δήλωση αυτή έβαλε την πολιτική του ταφόπλακα

        να ζήσουμε να τον μ……..

    • μπραβο βλακα, αν δεν καταλαβαινεις οτι με αυτο που ειπε θετει εμμεσο ζητημα εθνικης κυριαρχιας

      θα ξυπνησεις μια μερα αγκαλια με τα χανουμια και θα σε εχουν στα τεσσερα

      • Σιγά εσυ ρε τουρκοφάγε αμέσως , διάβασε και για τι μιλάμε μην πέταγε σε σαν την βούρτσα

  2. ο γουργουλης ΚΟΝΤΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ονειρευεται συμφωνιες αιγαιου

    Να πουμε την Κω δυτικό ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ, μονο ετσι θα ησυχασει ο αριστεροφασιστας με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ξεφτιλες

  3. το ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΟΥΡΓΟΥΛΟ ΤΟΥ Σ-Φ-ΥΡΙΖΑ των 150 σταυρών διέγραψε τον #ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΒΟ#

    επειδή ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…. ειναι γνωστό το ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕς…. Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ με τις ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ολα θα τα ξεπουλησει. – Νυχτοκαβαλάρης.

    • Όλα τα τσουτσέκια βάζουν την προβιά του λύκου για να δείξουν μπόι…

  4. Καματερέ σοβαρέψου …να μιλας για τον εαυτό σου Τουρκόφιλε…ντροπή του νησιού!

  5. αρχισαν να προετοιμαζουν την κοινη γνωμη για αυτο που ερχεται
    υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι που παει τουρκια ο τσιπρας – ολα στο τραπεζι
    αιγαιο , θρακη δεν θα μεινει τιποτα

  6. Μακάρι και εδώ στα Δωδεκάνησα να μην είχαμε τις καθημερινές παραβιάσεις,τη διαρκή επιφυλακή,τα εκατομμύρια έξοδα…Μακάρι οι Τούρκοι να συμμορφωθούν με τις διεθνείς συνθήκες..Αυτό λέει ο κ.Καματερός και έχει δίκιο….Τι φωνάζετε άμα δεν καταλαβαίνεται Ελληνικά?

  7. Δεν φταίει αυτός. Αυτός τη «δουλειά» του κάνει. Φταίνε όλοι αυτοί που ψήφισαν αυτούς τους ανθελληνες. Σε όλα τα Βαλκάνια,που ξέρουν ΚΑΛΑ τι εστί αριστερά, τους έχουν πάρει με τις κλοτσιές, εδώ εμείς θέλαμε …. πειράματα.
    Βρες μια χώρα με τέτοιους απατριδες…βρες μια χώρα όπου οι λάθρο κάνουν πορείες,απαιτούν, προκαλούν και κλείνουν δρόμους…. ΚΑΜΙΑ!!
    Και να φανταστείς ότι υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που χαιρετάνε και υποκλίνονται σε αυτούς τους επικίνδυνους!!

    • όποιος μιλάει για ανθέλληνες απλά είναι βλάκας, μάθανε ένα παραμύθι οι μη έχοντες εγκέφαλο και το παπαγαλίζουν

  8. ηλια κρυψου γιατι η οργη μεγαλωνει.πουλησατε την μακεδονια και τωρα θελετε να πουλησετε

    και τα δωδεκαννησα? την κω ρε ? τοσο ανθελληνες ?πιστα σκυλια των αμερικανων? των ναζι της γερμανιας?ου να χαθεις ανδρεικελο.

  9. ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Ο MISTER TSIPRAS ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ

    «Έκλεισε» η ημερομηνία της βίζιτας στην Τουρκιά του mister Tsipra, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τριήμερης διάρκειας, από τις 5 ως τις 7 Φεβρουαρίου.
    Την επίσκεψη είχε προαναγγείλει προ ημερών ο εκπρόσωπος του Πασά, Ιμπραήμ Καλίν, που μιλώντας για το προσεχές πρόγραμμα του Προέδρου Ερντογάν και την περιοδεία του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ανέφερε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πρόκειται να επισκεφθεί την Τουρκιά στις αρχές του Φεβρουαρίου.Προφανώς, μετά την ολοκλήρωση της προδοσίας της Μακεδονίας μας, το τσιράκι των διεθνών τυράννων ετοιμάζει νέες προδοσίες. Της Κύπρου, της Θράκης, του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου, όλων αυτών μαζί; Ποιος ξέρει; ‘Άλλωστε, για όλα είναι ικανός αυτός ο αρχιπροδότης! https://ethnikismos.net/2019/01/22/εμπροσ-για-νεεσ-προδοσιεσ-μετα-το-ξεπο/

  10. Μετά τη Μακεδονία ο Α.Τσίπρας πάει στην Άγκυρα για να «ρυθμίσει» Δωδεκάνησα και υφαλοκρηπίδα

    Η βιασύνη του πρωθυπουργού να πάει στην Τουρκία σε μια περίοδο όπου οι τουρκικές απειλές είναι συνεχείς, σχεδόν καταιγιστικές, είναι το λιγότερο περίεργη.Η επίσημη επίσκεψη του Α.Τσίπρα από 5 έως 7 Φεβρουαρίου για συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν στην Άγκυρα και το πιθανό συνυποσχετικό για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου είναι ανησυχητικά σημάδια.Μόλις σήμερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χ.Ακάρ δήλωσε ότι η χώρα του «δεν πρόκειται να ανεχθεί τετελεσμένα από την Ελλάδα και Κύπρο σε Αιγαίο και Ν.Α.Μεσόγειο», ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Μ.Τσαβούσογλου δήλωσε ότι θα προχωρήσουν σε γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.Την ίδια ώρα η Άγκυρα «προθερμαίνει» τη συνάντηση βγάζοντας χάρτη όπου η μισή Κως περνά στην τουρκική κυριαρχία.https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/745076_toyrkiki-epiheirisi-gkrizo-aigaio-amfisvitoyn-tin-elliniki?fbclid=IwAR2N55-WXPFg5bT91PT32dmmnl-BK2zjBG6TylCCk92jkLtcVdSRRkTlaEs

  11. τσιπρας γερμανοτσολιας δοσιλογος μαυραγοριτης ταγματασφαλιτης προδοτης ισλαμιστης αντιχριστος

    Οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδος, είναι δούλοι , διεθνιστές Εθνομηδενιστές, υπηρέτες των Σιωνιστών αμερικανων Κοσμοκρατόρων.Απόδειξη, ότι υπέγραψαν Μνημόνια για τη ηθελημένη από τους Κοσμοκράτορες Χρεοκοπία, (ενώ είχαν υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ), πούλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και τώρα ετοιμάζονται για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης με το Σουλτάνο, υπόγραψαν συμφωνία με τη ΜΕΡΚΕΛ, για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η Γερμανία!!ΕΔΩ.http://arxaiaithomi.gr/2018/06/29/μηνυμα-προσ-τουσ-υπνωτοντασ-αρχηγουσ/#more-24482

  12. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  13. Τί άλλο θα ακούσουμε ρε Ηλία! Ψηφίζεις την παράδοση της Μακεδονίας και γίνεσαι προπομπός μετά της επισκέψεως του έτερου εθνικού πολιτικού μειοδότη Τσίπρα στην Τουρκία για να μας προδιαθέσεις για το λοτι ακολουθεί το Αιγαίο! Σαν δεν ντρέπεστε! Νομίζουμε ότι έχετε ξεφύγει! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ!

  14. Ας προσέχαμε εμείς οι ψηφοφόροι που στέλνουμε στη Βουλή άσχετα και ανιστόρητα γιουσουφάκια. Κύριε ΒΟΛΕΥΤΑ όπως έλεγε και ο μέγας Εθνάρχης Καραμανλής , πολύ σύντομα θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο των γειτόνων μας και τότε καμία δικαιολογία δεν πρόκειται να σας γλυτώσει από το θυμό του Ελληνικού λαού που τον γράφετε για μία ακόμη φορά στα π………. σας. Ούτε ακόμη το ότι δεν ζείτε στη Μακεδονία . Δεν θα βρίσκετε μέρος να κρύψετε το πουλημένο σαρκείο σας. Λίγη υπομονή και θα δείτε . Ξεπουλάτε ένα ιστορικότατο μέρος της πατρίδας , ένα λαμπρό κομμάτι της ιστορίας μας για λίγους μήνες παραμονής στην εξουσία. Βολεψάκηδες και ανίκανοι να πείτε ένα όχι. Όσο για τα προβλήματα και τις ανασφάλειες που σας είπαν να ξεστομίζετε .. πρόβλημά σας σαν κυβέρνηση να τις αντιμετωπίσετε.

  15. Ηλία αισθανόμαστε προδομένοι! Τι δεν καταλαβαίνεις! Παραιτήσου μας έκανες ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα! Τι ανοησίες είναι αυτά που γράφεις; Έγινες νούμερο σε όλα τα κανάλια διαφημίζοντας το νησί και έθεσες θέματα εθνικής κυριαρχίας! Έφυγε ο Καμμένος και συνεχίζεις εσύ…!!! Γιαυτό ρε σας πληρώνουμε χιλιάδες ευω;

  16. Πραγματικά λυπάμε βαθία. Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ή έχετε χάσει εντελώς την επαφή σας με την πραγματικότητα, ή θεωρείτε πως εσείς είστε οι έξυπνοι και ο Ελληνικός λαός οι ηλίθιοι, ή απλά είστε προδότες. Ηλία ελπίζω απλά να ήταν μια ατυχής δήλωση και όχι τα προεόρτια για το τι είναι διατεθειμένος ο Τσίπρας να υπογράψει, στη συνάντηση με τον Ερντογάν.

  17. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Κ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΗΠΑ Ο ΝΕΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΔΙΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΣ ΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

  18. ΣΥΡΙΖΑ ΧΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ Κ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΗΡΘΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ Κ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΝΩ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ Κ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Κ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

  19. _____ οι μακεδονες νιωθουν οτι απειλουνται,
    _____ ο συντροφος Ηλιας εννοουσε οτι εμεις εδω ειμαστε σε πολυ χειροτερη κατασταση.
    _____ μην μπερδευεστε
    συνηθως δεν συμφωνω με τον Ηλια, αλλα τωρα εχει δικιο, αυτα που τραβαμε εμεις με τουρκικες απειλες κτλ δεν τα εχει κανεις αλλος στην Ελλαδα

  20. Αυτός νου του δίνουν κάτι κ περνει η αυτές της μ…ακίες τής λει απο μονο στους βρε άχρηστο η ποκιμενο που σεψιφισανε κάτι του ομιουσου κ οταν ανοίγεις το στόμα σου προτα να ξερις τη λες κ μετα να μιλάς τελιοσατε παρτο χαμπάρι κ με αυτό που Ειποιπες δεν σεκοβω κ να περνεις κ ψήφους για, αυτό …..

  21. Ελεος Ηλια!!!!!Πατριδα σου τα Δωδεκανησα!Μεγαλο ατοπημα σκανες με τις δηλωσεις σου.Λυπαμαι πολυ.

  22. Ηλία να ξέρεις ότι αυτό που λείπει από τους νεώτερους είναι η πραγματική γνώση της ιστοριας.γιαυτό φταίνε οι προηγούμενες κυβερνησεις. Δυστυχως αυτή η άγνοια δυναμωνει τις φασιστικες φωνές γιατί ενώνονται με τους αγνους αδολους πραγματικούς πατριωτες.

  23. Κέρδισες χρήμα έχασες αξιοπιστία την αγάπη και την εμπιστοσύνη μας. Αυτά που είπες αν δεν στα υπαγόρευσαν και εξ ανάγκης τα είπες πήγαινε να κρυφτείς! Έγινες ρεζίλι των σκυλιών!

  24. οπως ειχε πει σε συνεντευξη του το νοεμβρη ο συντροφος ο κοτζιας , η συμφωνια με την αλβανια δεν ολοκληρωθηκε γιατι αντιδρουσε ο στρατος με την παραχωρηση εδαφων
    τωρα ομως και ο στρατος δικος τους ειναι
    τωρα θα δουμε τι εστι ‘αριστερα’

  25. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ Τ ΣΚ…..Α ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ .ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ;;;; ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;;;

  26. Πόσο γκαου είσαι…… Θέλω πολύ όταν έρθει η ώρα των εκλογών να δω με τι μούτρα θα έρθεις κάτω…. Μακάρι να σε βρω για να σε χαιρετησω…

  27. Φτιάξε Πρώτα το Εσωτερικό του Νησιού μας, (Το Νοσοκομείο παράδειγμα) και μετά να μιλάς για Φιλίες με τους Τούρκους και την καλή Γειτονία μαζί τους.ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  28. ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ REAL FM ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΟPEN ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΙΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΥΡΙΟΙ? ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ. ΚΡΙΜΑ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ?

  29. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΦΟΒΑ
    ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

  30. Αδέλφια πατριώτες Θερμοπυλείς/Αλεξανδρινοι γνήσιοι απόγονοι των αδελφων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η πατρίδα μας έχει γεμίσει με προδότες, εθνομηδενιστές, κρυφοσυριζέους. Μόνο έμεις οι λίγοι εκλεκτοί πραγματικοί πατριώτες μπορούμε να σώσουμε το νησί της Κω και την Ελλάδα. Πρέπει να βάλουμε νέους στόχους αδέλφια μέτα τη διάσωση της Ελλάδας απ τους εθνομηδενιστές στα χνάρια του μεγάλου προγόνου μας του Μ Αλεξάνδρου και να ξεκινήσουμε εκστρατεία στη Βακτριανή στο Αφγανιστάν στο Πακιστάν και να περάσουμε τον Ινδό ποταμό μέχρι την Κίνα.

  31. Πόσο νερό καματερού έχει πιει στα παιδικά σου χρόνια για να λες τέτοιες μ…….ς Καλά σε λένε πουλημένο Εσύ για υπουργός εξωτερικών έκανες να χάσουμε οχι μόνο τα νησιά, αλλα και την Λάρισα Ντροπή σου .

  32. Νιώθετε πολυ υπερηφανια με αυτα που ακούτε ; Μαύρο στις εκλογές! Ντροπή!

  33. ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΠΡΟΔΟΣΙΑ!) ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

    Μια πολύ περίεργη αναφορά στην ανάγκη για μια αντίστοιχη της Συμφωνίας των Πρεσπών με την Τουρκία, για τα Δωδεκάνησα, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καματερός, που εκλέγεται στην περιοχή:
    Τι εννοεί, ή μάλλον τι προαναγγέλλει ο «ποιητής»; Προφανώς την επόμενη προδοσία, μια συμφωνία για την υφαλοκρηπίδα και την διευθέτηση της συνεκμετάλλευσης («καζάν-καζάν», δηλαδή «μισά-μισά») του ενεργειακού πλούτου του Ανατολικού Αιγαίου. Την οποία προφανώς έχει σκαριά ο Τσίπρας, γι’ αυτό και μεταβαίνει επί τριήμερο τον Φεβρουάριο στην Τουρκιά!
    Κάτω η κυβέρνηση των προδοτών, πριν ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο!

  34. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής πρότεινε σύμφωνα με το άρθρο 51 του Συντάγματος να παραιτηθούν ΟΛΟΙ οι Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οπότε θα ακολουθήσει η Χρυσή Αυγή και έτσι θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές για να μην περάσει η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.https://ethnikismos.net/2019/01/23/προκληση-προσκληση-ν-γ-μιχαλολιακου/

  35. ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Και να ήταν μόνο το θέμα της ΑΟΖ, είναι και τόσα όλα που προσπαθούν εμβόλιμα και ύπουλα να  κατοχυρώσουν. 
    Ο τούρκος και ο τοκογλύφος πάνε σιμά , τώρα πλέον ευθυγραμμίστηκαν .
    Η πολυπόθητη στιγμή για αυτούς ήρθε. 
    Μια Ελλάδα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ απογυμνωμένη – αποδυναμωμένη, με κυβέρνηση ασταθή και με πεσμένο το εθνικό φρόνημα λόγω της απεμπόλησης του ονόματος της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας ,είναι το πιο εύκολο θύμα για να γίνουν οι επόμενοι φοβεροί εκβιασμοί και προκλήσεις μεσοπέλαγα στον 25ον μεσημβρινό μέχρι και νότια της Κρήτης.

  36. Έχουμε βλάκες και καραγκιόζηδες στο νησί αλλά εσύ δεν είναι τίποτα από τα δύο.. μια κατηγορία μόνος σου.. το μπελα νιάτα είναι εκεί που ήταν.. ξέρεις…

  37. Καμαρώστε ένα » λεβέντη » που έβγαλαν τα Δωδεκάνησα και ισχυρίζεται ότι μιλάει για λογαριασμό όλων των Δωδεκανησίων!

    Αν έχουμε τέτοιους Δωδεκανήσιους, δεν χρειαζόμαστε τους Τούρκους….

    Εύγε!!!
    Τα κόκκαλα των Δωδεκανησίων που έχυσαν το αίμα τους θα τρίζουν για την κατάντια των απογόνων τους, …ευτυχώς μετρημένων στα δάχτυλα του αριστερού χεριού, αλλά αρκετών για να γίνουν οι σύγχρονοι εφιάλτες μας….ούτε για φτύσιμο….

    • Ίσα ρε μεγάλε πατριώτη….Να ήξερες πόσοι σαν και σένα πέρασαν από τη Κω, κι όταν ήρθε η ώρα πήραν το πρώτο πλοίο και εξαφανίστηκαν….Ξέρουμε εμείς οι Κώοι από αυτά….

  38. ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΜΑΤΕΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!!!ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!

  39. ηλια κρυψου γιατι η οργη μεγαλωνει.πουλησατε την μακεδονια και τωρα θελετε να πουλησετε ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

    Όταν η Βλακεία Συναντά την Χαζομάρα… Δεν Υπάρχουν Λόγια!
    Είστε Επικίνδυνοι!

  40. Τοποθέτηση του κ@λου και επικίνδυνη από τa Στρουμφακιa! Μόνο για….

  41. ΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΚ€ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ

    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ .ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

  42. Mην έρθεις στην Κω, θα φας φτύσιμο κ εσύ κ οι όμοιοι σου. Ανιστοριται κ ηλίθιε. Ντροπή σου. Για την καρέκλα κ το χρήμα.

  43. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ… ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

    Μένεα κατά Δένδια πνέουν στελέχη και βουλευτές της Νουδούλας, με την κατηγορία ότι μ’ αυτά που ξεστόμισε στη βουλή κατά της Χρυσής Αυγής, για τα οποία απέσπασε τα θερμά χειροκροτήματα των βουλευτάδων του ΣΥΡΙΖΑ, «εξέθεσε» ανεπανόρθωτα το κόμμα τους στα μάτια του ελληνικού λαού, εμφανίζοντάς το ως συνεργαζόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ – και μάλιστα την παραμονή της ψήφισης μιας προδοτικής Συμφωνίας, για την οποία βοά ο τόπος!Και βέβαια, δεν το έπραξε αυτό καθόλου τυχαία ο μοιραίος αυτός ανθρωπάκος, αλλά απολύτως συνειδητά! Είχε τους λόγους του και το σκοπό του! Που δεν είναι άλλος, από την προσπάθειά του να γίνει αρεστός στην κομμούνα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχει λάβει την υπόσχεση από τους παγκόσμιους αφέντες, ότι θα γίνει «πρωθυπουργός κοινής αποδοχής» στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», μετά τις μεθεπόμενες εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν με απλή αναλογική και θα επιβάλλουν την συγκυβέρνηση άνω των δύο κομμάτων!

    • θα σου συνιστούσα να μην παραμελείς να παίρνεις τα ψυχοφάρμακα σου γελοίε και κομπλεξικέ ΝΔούλη ένας από τους λίγους σοβαρούς πολιτικούς που έχετε στη ΝΔ και τον κράζετε γιατί δεν ταυτίστηκε με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής το κόμμα σας, τι περιμένετε τον Μιχαλολιάκο να σας δίνει γραμμή, μην ντρέπεσαι λοιπόν π΄γαινε γράψου στην τοπική των Ουγκάνων

  44. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΒΙΚΩ,ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

    ΑΜΙΑΝΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑ?

  45. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΦΤΥΣΕ ΤΗΝ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ !!!!! ΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ? ΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ? ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???? ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΒΟΗΘΗΣΕ…… ΠΑΤΡΙΩΤΗ…….. ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΘΥΜΙΣΟΥ……… Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ…………

  46. Μια χαρά τα λέει ο Καματερός…Μακάρι η Τουρκία να ήταν καλός γείτονας..Θα είχαμε γλυτώσει και χρήματα για εξοπλισμούς, και εμπορικές σχέσεις θα είχαμε, και τριπλάσιο τουρισμό…Τι κράζετε μαύρες κουρούνες?

  47. ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ!!!!ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΩΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!!!!!! ΑΣ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΣ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!

  48. Και τώρα που θα πετάνε ελεύθερα τα τουρκικά μαχητικά (γιατι αυτό συμφώνησε ο Τσίπρας με τον Ερντογάν) τι έχεις να πεις Καματερέ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ