Φαντασμαγορική η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Σχολής ΑΝΚΟ Ρόδου (Pics)

0
832
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φαντασμαγορική η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Anko το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Βεργίνα.
Μια γιορτή που προετοιμάστηκε με πολύ ενθουσιασμό, αγάπη και προσήλωση στην αποστολή της σχολής για την Δημιουργία ξεχωριστών ανθρώπων!
Φέτος η εκδήλωση της ΑΝΚΟ φιλοξένησε πάνω 500 καλεσμένους, γονείς, σπουδαστές, φίλους, συνεργάτες, ξενοδοχειακό κόσμο και πολλούς άλλους, οι οποίοι τίμησαν τη σχολή και τους σπουδαστές μας με την παρουσία τους. Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΚΟ κος Έψιμος Χρήστος.
Τους καλεσμένους υποδέχτηκαν και εξυπηρέτησαν με τα γλυκά τους χαμόγελά, στην υποδοχή και στο service σπουδαστές των τμημάτων Hotel Management. Tα υπέροχα cocktails, που προσφέρθηκαν ήταν εμπνευσμένα των τμημάτων Bartender.
Την παράσταση έκλεψαν οι μεγάλοι μπουφέδες που στόλισαν την αίθουσα με τα λαχταριστά εδέσματα που ταξίδεψαν και γλύκαναν τους ουρανίσκους μας και επιμελήθηκαν τα τμήματα Μαγειρικής, Gourmet και Ζαχαροπλαστικής.
Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση ενός μοναδικού θεάματος «To Μουσικό Κουτί», όπου η σκηνή της αίθουσας Βεργίνας γέμισε από όμορφες παρουσίες με λαμπερά εφέ body painting και κομμώσεων ταξιδεύοντας τους καλεσμένους για λίγα λεπτά σε ένα μουσικό παραμύθι. Οι σπουδάστριες της Αισθητικής και Κομμωτικής με την καθοδήγηση των καθηγητών, είχαν τη διάθεση και την χαρά να οργανώσουν ένα μικρό χορευτικό θέαμα να παρουσιάσουν τις ικανότητες τους σε γονείς, φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες. Οι σπουδάστριες της Αισθητικής επιμελήθηκαν το body painting των χορευτών ενώ σπουδαστές της ειδικότητας ανέλαβαν τις φανταστικές κομμώσεις των χορευτών. Στην χορευτική ομάδα συμμετείχαν σπουδάστριες της ANKO αλλά και εθελόντριες μπαλαρίνες από τη σχολή της κας Βελλιδάκη.
Επίσης το νέο μας τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης είχε ετοιμάσει μια εθελοντική δράση προσφοράς, με ευχές για να ενισχυθεί ο σκοπός του Make a wish.
Η βραδιά συνέχισε με την απονομή υποτροφιών σε όσους διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο 1ο έτος και έκλεισε με την έναρξη ενός γιορτινού Party.
Σε μια τέτοια εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία στους σπουδαστές μας να αποδείξουν την ξενοδοχειακή και οργανωτική εκπαίδευση, που λαμβάνουν όλο αυτό το διάστημα στη σχολή. Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά σπουδαστές της ANKO πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι στους δικούς τους ανθρώπους, στους ανθρώπους που στηρίζουν τη  προσπάθεια τους και στους καθηγητές τους αποδεικνύοντας το έργο τους.
Εκ μέρους τη Διεύθυνσης Συγχαίρουμε και Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα ξεχωριστά σπουδαστές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό για αυτή την λαμπερή & επιτυχημένη εκδήλωση όπου όλοι αποδείξαν το ζήλο τους, τις ικανότητες και τις γνώσεις τους ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα.
Η παρουσία όλων σας, η συνεργασία, ο συντονισμός και ο επαγγελματισμός των σπουδαστών μας έκανε πολύ περήφανους!

Συνεχίζουμε δυνατά όλοι μαζί! #Αnkoteam

Εκ μέρους της Διοίκησης Anko Ρόδου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ